Lenovo Legion çıkış tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Lenovo Legion çıkış tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 10:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerdeki atılımlarıyla teknoloji dünyasının dikkat çeken markalarından olan Lenovo’nın yeni oyuncu telefonu Legion’un çıkış tarihi netleşti.

Yeni akıllı telefonuyla Asus ROG Phone serisine rakip olacak olan Lenovo yakında ilk oyuncu telefonunu duyuracak. Bir süredir Legion üzerinde çalıştığı bilinen şirketin merakla beklenen akıllı telefonuna dair özellikler ve çıkış tarihi belli oldu.

Lenovo Lenovo "Legion" seriyle hızlı şarj teknolojisinde sınırları zorluyor

Lenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladı

Çinli sosyal medya platformu Weibo’da ortaya çıkan bilgilerde dikkatleri en çok çeken Legion’un çıkış tarihi oldu. Asus’a ciddi bir rakip olmak isteyen şirket Legion lansmanını Asus’un globalde düzenlediği ROG Phone 3 lansmanı ile aynı gün gerçekleştirecek.

Çıkış tarihiyle teknoloji dünyasında şimdiden büyük bir yankı uyandırmayı başaran Legion özellikleriyle de oyuncuların beklentilerini karşılayacak gibi duruyor. 

Lenovo Legion teknik özellikleri

144 Hz ekran yenilime hızına sahip olacak olan Lenova Legion OLED ekran paneline sahip. Yüksek yenileme hızı sayesinde oyunculara oyun esnasında akıcılık sağlayacak olan Lenova Legion gücünü Qualcomm’un yeni işlemci yongalarından olan Snapdragon 865 Plus serisinden alacak. 5G bağlantı teknolojisini destekleyeceği bilinen Lenova Legion’ın arka panelinde ikili kamera kurulumuyla karşımıza çıkması bekleniyor. 64 Megapiksel ana kamera ve 16 Megapiksel’lik ultra geniş açılı kameraya ev sahipliği yapacağı düşünülen Lenova Legion’ın ön selfie kamerasına ait detaylar ise henüz bilinmiyor. DDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama teknolojisine de sahip olacak olan Lenova Legion 5.000 mAh’lık güçlü bir bataryaya ve 45W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacak. Kutusundan Android 10 tabanlı çıkması beklenen Lenova Legion 22 Temmuz tarihinde tanıtılacak .Asus Rog Phone ile aynı gün tanıtılacak olan Lenovo Legion arasında büyük bir rekabet olacağını ön görmek zor olmasa da, oyunseverlere en çok hangi telefonun hitap edeceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


Lenovo pop-up kameralı oyun telefonu tasarlıyorLenovo pop-up kameralı oyun telefonu tasarlıyor
Lenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladıLenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladı

PAYLAŞ