Lenovo Legion 2 Pro'nun kamera özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Lenovo Legion 2 Pro'nun kamera özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-06 10:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir oyuncu odaklı Legion 2 Pro modeli üzerinde çalışan Lenovo yeni akıllı telefonunu yakında kullanıcıların karşısına çıkaracak. Her geçen gün yeni detaylarla gündeme gelen Leigon 2 Pro’nun kamera özellikleri de belli oldu. Performans konusunda rakiplerinin ciddi anlamda önüne geçecek olan Legion 2 Pro kamera performansıyla da beklentilerin üzerine çıkacak.

Son yıllarda oyun dünyasındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Lenovo, PC piyasasında oldukça önemli bir yere sahip. Aynı başarıyı akıllı telefon piyasasında da yakalamak isteyen şirket bir süredir tanıttığı telefonlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Akıllı telefon pazarında oyuncu odaklı telefonlarıyla öne çıkan şirket Legion 2 Pro adını verdiği akıllı telefonuyla adından söz ettirmek istiyor gibi duruyor.

Lenovo'nın yeni cihazı ThinkPad X12 tanıtıldıLenovo'nın yeni cihazı ThinkPad X12 tanıtıldı

Günümüz akıllı telefonlarına göre performans açısından oldukça beklentiyi yükselten Legion 2 Pro sıra dışı bir ön kamera tasarımıyla kullanıcılarının karşısına çıkacak. Bir önceki Pro modelinde olduğu gibi Pop-up kamera sistemine sahip olacak Legion 2 Pro’da ön kamera yan tarafa yerleştirilmiş durumda. Yan tarafa yerleştirilen pop-up ön kamera sayesinde mobil oyunlar oynayan oyuncuların aynı anda yayın açmaları dahi mümkün olacak. 44 MP çözünürlüğe sahip bir ön kameraya sahip olacak olan cihaz ayrıca kamera dört kanallı piksel birleştirme teknolojisi sayesinde 11 megapiksellik kare yakalana imkanına sahip olacak.

Cihazın ön kamera performansı bugün Webio üzerinden paylaşıldı.

Lenovo Legion 2 Pro özellikleri ortaya çıktı

Legion 2 Pro ile çekildiği iddia edilen fotoğraflardaki çözünürlük kalitesinin oldukça iyi olduğunu söylemek gerek. Kullanıcılarının karşısına iddialı bir şekilde çıkmak isteyen şirket bu modelde OmniVision tarafından üretilen son model lenslere ana kamerasında yer verecek. OV64A sensörüne sahip olacak Legion 2 Pro, 64 MP değerinde olacak. Ön kameradakine benzer bir teknoloji kullanacak olan firma, arka kamerada da 16 megapiksellik kare yakalama imkanı sunuyor. Arka kamerası ile 4K 120 FPS video çekme imkanı sunan cihaz, 30 FPS’e sahip 8K video çekme yeteneğine de sahip.

Donanım açısından da oldukça güçlü olarak karşımıza çıkan Legion 2 Pro sıvı soğutma sistemine sahip. Oyuncu odaklı telefonu için çift fanlı bir sistem geliştiren akıllı Lenovo, fanlar arasında özel bir sıvıya yer vermiş. Bu sayede oyuncuların sıklıkla karşılaştığı ısınma sorunu ortadan kalkmış olacak. 8 Nisan’da kullanıcıların karşısına çıkacak olan cihazın tüm bu özelliklerinin fiyatına yansıyacağını düşünürsek Legion 2 Pro’nun uygun fiyatlı telefonlardan olmayacağını söyleyebiliriz. Lenovo Legion 2 Pro hakkında bilinenler şimdilik bu kadar. Lansmandan sonra cihazın fiyat etiketini ve diğer özelliklerini sizlerle paylaşacağız.

Lenovo Legion 2 Pro teknik özellikleri

  • Ekran : 6.92 inç Full HD+ AMOLED 144 Hz
  • İşlemci: Snapdragon 888 Soc
  • RAM: 12/16 GB
  • Ön kamera: 44 MP pop-up
  • Arkakamera:64 MP OV64A lens
  • Depolama alanı: 128/256/512 GB
  • Batarya: 5500 mAh
  • Şarj teknolojisi: 90W
  • İşletim sistemi: Android 11
  • Port: USB-C 3.2



Lenovo K13'ün teknik özellikleri ve tasarımı sızdırıldıLenovo K13'ün teknik özellikleri ve tasarımı sızdırıldı
Lenovo Legion Pro 2 yoldaLenovo Legion Pro 2 yolda

PAYLAŞ