Lenovo Legion 2 Pro özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Lenovo Legion 2 Pro özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 22:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Lenovo yakın zaman içerisinde yeni oyun odaklı telefonu Legion 2 Pro modeli kullanıcıların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Bugün Geekbench testinde ortaya çıkan bu akıllı cep telefonun donanım özellikleri belli oldu. Uzun bir süredir beklenen bu telefon, geçtiğimiz yıl içerisinde piyasada yer alan Legion Duel modelinin devamı niteliğini taşıyacak. Geçtiğimiz hafta Lenovo’nun genel müdürü Chen Jing cihazla ilgili olarak beklentileri artırdı. “Dünyanın en güçlü, yenilikçi ve havalı oyun telefonu geliyor,” diyen yetkili oyuncuları oldukça heyecanlanmış durumdadır. Şimdi ise ortaya çıkan teknik özellikler de bu iddialı duyuruyu destekler niteliktedir. 

Lenovo Legion 2 Pro, Geekbench testinde kendini gösterdi

Lenovo ThinkPad X1 Fold Türkiye'de satışa çıktıLenovo ThinkPad X1 Fold Türkiye'de satışa çıktı

Geekbench veritabanında görünen Lenovo Legion 2 Pro listede belirtilen detaylara göre Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti ile daha da güçlü bir şekilde sunulacak. 16 GB RAM kapasitesine sahip olduğu belirtilen model Android 11 işletim sistemi ile açılacak. Platformun tek çekirdekli testinde 1130 puan alan model çok çekirdekli testlerdense 3779 puanla değerlendirildi. 

Oyun odaklı geliştirilen bu telefon modeli Lenovo Legion 2 Pro hakkında Geekbench’te ortaya çıkan detaylar bunlarla da kısıtlı değildir. Ancak Chin Jin birkaç hafta önce söz konusu bu akıllı cihazın ısı dağılımında gerçek bir atılım yapacağını dile getirmişti. Cihazda, çift sıvı soğutma sistemine sahip olan TSI Frost Blade teknolojisinin kullanılacağı aktarılmıştı. Lenovo Legion 2 Pro adlı akıllı cihaz ısıtmayı gerçek zamanlı şekilde izleyen ve soğutma sistemini devreye sokan 14 sıcaklık sensörü vardır. Bu sensör sayesinde uzun saatler boyunca mobil oyun oynasanız dahi kullanıcıların, cihazda herhangi bir ısınma sorunu ile karşılaşmamanız amaçlanıyor. Şu an için Lenovo'nun bu akıllı cep telefonunun ne zaman tanıtılacağı açıklanmış değildir. Bu sebeple de daha fazla teknik ayrıntı alabilmek adına bir süre dha beklemek gerekecek. 

 


Lenovo Tab P11, Snapdragon 662’li olacakLenovo Tab P11, Snapdragon 662’li olacak
Lenovo'dan oyun konsolu ve laptop olabilen cihaz tanıtıldıLenovo'dan oyun konsolu ve laptop olabilen cihaz tanıtıldı
Lenovo'nın yeni cihazı ThinkPad X12 tanıtıldıLenovo'nın yeni cihazı ThinkPad X12 tanıtıldı

PAYLAŞ