Lenovo K8 Note 10 Çekirdekli İşlemci İle Geliyor - Haberler - indir.com

Lenovo K8 Note 10 Çekirdekli İşlemci İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-10 10:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Başarılı akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Lenovo'nun bilenen akıllı telefon serisi olan K serisine yeni bir ürünün geleceği belli oldu. Yeni Lenovo K8 Note modeli Hindistan üzerinde resmi olarak duyuruldu. Bu yeni cihazın ise 2016 yılında gördüğümüz Lenovo K6 Note serisinin devamı niteliğinde bir model olması bekleniyor. Aradaki rakam olan K7 Note ise atlanmış oluyor. Bu noktada yeni K8 Note serisinin selefine göre iki nesil ilerde olması bekleniyor. Resmi duyuru ile beraber detaylarıda ortaya çıkan K8 Note modelinin en fazla öne çıkan özelliği ise barındırdığı çift kamera sistemi oluyor.  Cihaz bu noktada multimedya özellikleri zengin bir model olması bekleniyor.

Bu yeni modelin Android 7.1.1 Nougat arayüzüne sahip ilk Lenovo cihaz olması bekleniyor. Saf Android arayüzünü kullanan model bu politikayı uyguladığı ilk modelin K8 Note olduğu ifade ediliyor. Donanım tarafına gelecek olursak yeni cihazın on çekirdekli mimariye sahip MediaTek Helio X23 işlemcisine sahip olduğu belirtiliyor. 2.3 GHz hız ile çalışan bu işlemciye ise 4 GB RAM belleği eşlik ediyor. 64 GB dahili depolamanın bulunduğu cihazda microSD kart desteği ile hafıza 128 GB'a kadar genişletilebilir durumda. Çift SIM kart desteğine sahip olarak gelen cihazda 2.5D 5.5 inç büyüklüğe sahip Full HD IPS bir ekran yer alıyor.

Cihazın kamera noktasına gelecek olursak modelin arka yüzeyinde çift kamera bulunduğu ifade ediliyor. 13 ve 5 megapiksellik sensörlerin bulunduğu modelin ön yüzeyinde ise f2.0 diyafram değerinde 13 megapiksellik bir LED flaşlı kamera bulunuyor. Ayrıca Lenovo K8 Note'un iki versiyonu bulunuyor ve 4 GB RAM 64 GB dahili depolama ile 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile bu versiyonlar ayrılıyor. Cihazlar 4000 mAh'lik pil ile geliyor ve hızlı şarj desteğinin bulunduğu ifade ediliyor. Son olarak modelin 18 Ağustos ile beraber satışa çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ