Lenovo K13'ün teknik özellikleri ve tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Lenovo K13'ün teknik özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-10 09:01:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

İlerleyen zamanlarda yeni bir akıllı telefon tanıtacağı bilinen Lenova’nın K13 adını verdiği telefonun tasarımı ve bazı özellikleri sızdırıldı.

91mobiles aslı bir internet sitesi yakında resmiyet kazanması

Lenovo ThinkPad X1 Fold Türkiye'de satışa çıktıLenovo ThinkPad X1 Fold Türkiye'de satışa çıktı

beklenen Lenovo K13'ün görüntülerini ve özelliklerini yayımladı paylaştı. Yapılan paylaşıma göre Lenovo K12 modelinin yerini alacak olan K13 modeli mavi ve kırmızı olmak üzere iki renk seçeneği ile gelecek.

Lenovo K13 özellikleri

Lenovo'nın yeni cihazı ThinkPad X12 tanıtıldı

6.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak olan Lenovo K13, 1600 x 720 piksel, HD+ çözünürlükte bir ekrana ev sahipliği yapacak. Arka panelinde 13 MP ana kamera ve 5 megapiksel sensöre sahip olduğu belirtilen Lenovo K13, ikili kamera kurulumuna sahip olacak. Cihazın tarafında ise 5 megapiksel çözünürlükte bir selfie kamerası yer alacak.

Lenovo K13’ün hangi işlemciyle karşımıza çıkacağı henüz bilinmese de cihazın 1.6 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı söylenmiş. Ayrıca 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak olan Lenovo K13 microSD kart ile arttırılabilir hafıza desteğine de sahip olacak.

Aktarılan diğer bilgilere göre cihazda 5G bağlantı desteği bulunmayacak. Lenovo K13  modeli 4G LTE bağlantısını destekleyecek. Ayrıca cihazın kutundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı da aktarılan bilgiler arasında. Lenovo K13 ile ilgili paylaşılan görsellerde parmak izi tarayıcısının arka panelde olduğunu gösteriyor. Lenovo K13'ün pil kapasitesi ve fiyat etiketi konusunda henüz bir bilgi olmasa da giriş segmentinde yer alacak olan telefonun uygun bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği biliniyor.


Lenovo Tab P11, Snapdragon 662’li olacakLenovo Tab P11, Snapdragon 662’li olacak
Lenovo'dan oyun konsolu ve laptop olabilen cihaz tanıtıldıLenovo'dan oyun konsolu ve laptop olabilen cihaz tanıtıldı

PAYLAŞ