Lenovo da 4 kameralı telefon çıkarabilir - Haberler - indir.com

Lenovo da 4 kameralı telefon çıkarabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-01 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’tan sonra Lenovo’nun da dört kameralı telefon çıkarmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Son dönemlerde akıllı telefon üreticileri cihazlarının kamera özelliklerine oldukça önem vermeye başladılar. Öyle ki kullanıcıların artı bir profesyonel kameraya ihtiyaç duymayacağı özellikler ile teknoloji meraklılarının karşısına geçiyorlar. Huawei, bu anlamda P20 Pro modelindeki 3 kamerası ile sektörün 3 kameralı telefon üreten ilk ismi olmayı başardı. Fakat en büyük rakiplerinden Samsung’un, 2019 yılında tanıtacağı modelleri için, daha büyük planları olduğu tahmin ediliyor. Samsung, S serisinde dört kamera ile kullanıcılarının karşısına çıkabilir. Elde edilen son bilgilere göre de bu plan yalnızca Samsung’a ait değil. Lenovo da dört kameraya sahip bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Lenovo’nun dört kamera bulunan teaser’ı şirketin başkan yardımcısı tarafından gösterildi

Dört kameralı akıllı telefon denildiğinde şimdilik akla sadece Samsung’un yeni S serisi geliyordu. Fakat Lenovo da kendisini bu grubun içerisine dahil etti. Kısa bir süre önce şirketin Başkan Yardımcısı Chang Cheng tarafından bir görsel paylaşıldı. Dört kameranın yer aldığı bu teaser, kare bir görünüme sahip ve bu yönüyle Mate 20’ye benzediğini söylemek mümkün. Mate 20’den farkı, flaş yerine bir kamera daha yer alıyor. Kare şeklinde dizilmiş olan kameraların ortasında da henüz ne işe yaradığı bilinmeyen küçük bir sensör olduğu görülüyor.

Başkan yardımcısının paylaştığı bu görüntüye bakılırsa, Lenovo’nun yeni telefonunun dört kamera ile geleceği kesin. Fakat geçtiğimiz Mayıs ayında Z5 ile ilgili yaşananlar akla geldiğinde ise akılda bir soru işareti yaşanabiliyor. Mayıs ayında olanları hatırlamak gerekirse, yine Başkan Yardımcısı Chang Cheng Twitter hesabı üzerinden Z5 modelinin tasarımını paylaşmıştı. Paylaşılan tasarımda cihazın çerçevesiz ekrana sahip olduğu görülmüş ve bu şekilde çıkacağı söylenmişti. Fakat sonrasında cihaz çerçeveli olarak gelmişti ve bekleyenlerinden yoğun tepkiler görmüştü.

 





PAYLAŞ