Lenovo 5S Pro İçin Resmi Bilgiler Geldi - Haberler - indir.com

Lenovo 5S Pro İçin Resmi Bilgiler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Lenovo’nun yeni tasarımı ile dikkat çeken modeli S5 Pro cihazı hakkında son dönemde sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modele dair yapılan bir resmi paylaşım cihazın bazı bilgilerini ortaya çıkartıyor. Resmi olarak Lenovo S5 Pro cihazının 18 Ekim tarihi ile beraber tanıtılması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde TENAA kayıtları üzerinde resmi olarak gözüken bu cihaz şimdi ise resmi bazı görsel paylaşımları ile gündeme geldi. Görsellerden anlayabileceğimiz üzere Lenovo’nun bu modelinin çentikli olarak geleceği kesin gözüküyor. Biraz daha ince bir ekran çentiğini gördüğmüz bu model ince çerçeveleri ile de şık bir cihaz olmayı başarıyor.

Lenovo 5S Pro Resmi Paylaşımlar

Resmi paylaşımlara göre ayrıca cihazın ön yüzeyinde 20 megapiksellik çift kamerayı görüyoruz. Arka tarafta da çift kamera bulunacak modelde 20 megapiksellik F1.8 ve 12 megapiksellik kameraları göreceğiz. Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi Mi 8 SE modellerine benzer özellikleri ile tam bir rakip cihaz olacak diyebiliriz. İşlemci tarafında Snapdragon 660 kullanılan bu modelde 6 GB RAM yer alacak. Kutu içinden Android 8.1.0 işletim sistemi ile çıkacak olan bu model canlı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Görselde de gözükeceği üzere modellerden mavi renk seçeneğinin de olacağı belli oluyor.

Cihazın donanım özellikleri tarafına geldiğimizde ise Lenovo 5S Pro cihazında 6.18 inçlik 2246 x 1080 piksel çözünürlüklü büyük bir ekran göreceğiz. 128 GB’lık dahili depolamaya sahip olacak bu modelde 3500 mAh’lik bir pil bulunacak. Sunmuş olduğu özellikler ile orta seviye akıllı telefon pazarında sıkı bir rekabet etmesi beklenilen Lenovo S5 Pro cihazının fiyat performans noktasında oldukça iyi işler çıkartması bekleniyor. Cihazı resmi olarak 18 Ekim tarihi ile görmemiz bekleniyor.





PAYLAŞ