Lenova Legion hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Lenova Legion hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-15 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son dönemler içerisinde sık sık gündem de adından söz ettiren Lenovo Legion oyun telefonu hakkında artık hemen hemen detaylar netlik kazanmış durumdadır. 22 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtımı gerçekleşecek olan Lenovo Legion oyun telefonu bildiğiniz üzere yandan pop-up kamerasıyla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Donanımı kadar yazılımı da yatay kullanıma özelleştirilen cihaz, teknik olarak yeni ortaya çıkanlar ile beraber baktığımız zaman gücünü Snapdragon 865 Plus işlemciden alıyor ve tam 144 Hz ekran üstüne kuruluyor. 

İşlemcisini çiftli sıvı soğutma sistemiyle serin tutacak ve düzgün sıcaklık ölçümü için 14 farklı ısı sensörüne de sahip olacağı söylenen bu telefon, bilindiği kadarıyla en üstte tam 16 GB RAM + 512 GB depolama ile elde edilecek. Söz konusu cihaz firma tarafında resmi olarak açıklandığı kadarıyla ise tam 90W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen sızıntılara göre 5.000 mAh kapasitesindeki pilini sadece 35 dakika içerisinde tamamen doldurabilecek oyun telefonu, ilginç olarak şu an bu özelliklerin hepsini bir Pro modelde sunabilir şeklinde deniyor. 

Yeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacakYeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacak

Oyun odaklı Lenovo Legion'un fiyatı netleşmiş değil

Direkt olarak yine 22 Temmuz tarihinde tanıtılacak Asus ROG Phone 3 karşısına çıkacak telefon, maalesef Türkiye pazarına resmi olarak gelmeyecek cihazlar arasında yer alıyor. Lenovo henüz Türkiye pazarında telefonlarını satmıyor, burada bilgisayarlarıyla bulunuyor. Lenovo Legion oyun odaklı telefon hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerce cihaz hakkında daha faza bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Lenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldıLenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldı
Lenovo Legion oyun telefonu üretecek!Lenovo Legion oyun telefonu üretecek!
Lenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladıLenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladı

PAYLAŞ