Leica Q2 Önümüzdeki Ay İddialı Gelebilir - Haberler - indir.com

Leica Q2 Önümüzdeki Ay İddialı Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 15:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler lens ve kamera üretici markası olan Leica’nun Q modelinin çıkışından yaklaşık 4 yıllık bir dönem geçmiş durumda. Bu fotoğraf makinesinin yeni modelinin ise Leica Q2 olarak 6 Mart tarihinde tanıtılması bekleniyor. Bu tanıtım öncesinde ise modelin bazı detayları ve görselleri internet ortamına sızdırıldı. Nokishita internet sitesi üzerinden fotoğraf makinesine dair bazı fotoğraflar yayınlandı. Ortaya çıkan fotoğraflara göre konuşacak olursak yeni Q2 modelinin tasarım noktasında Q modelinden çok fazla farkının olmadığını görüyoruz. Tasarım tarafında Q2 logosunun cihaz üzerine konumlandırıldığını görüyoruz.

Leica Q2 Modeli Sızdırıldı

Kamera Üreticisi Leica, Yeni Kulaklıklarını DuyurduKamera Üreticisi Leica, Yeni Kulaklıklarını Duyurdu

Ayrıca görsellerde cihaz üzerinde su damlacıkları yer aldığı için için muhtemel olarak Leica Q2 modelinin suya karşı dayanıklı olacağı düşünülüyor. Leica Rumors kaynaklı habere göre Leica Q2 modelinin asıl yenilikleri arasında sensör çözünürlüğü geliyor. Bu noktada çözünürlük selefi modele göre 24 megapikselden 47 megapiksel seviyesine çıkması bekleniyor. Ayrıca Q2 modelinin 4K video kaydı yeteneğinin de bulunması beklentiler arasında yer alıyor. Sızan görsellere göre ise donanım yeteneklerini henüz tespit etmek mümkün olmayacaktır.

Mate 20 Pro İçin Beklenen Özellik Yayınlandı

Leica Q serisi gerek kaliteli tasarım, fotoğraf kalitesi ve otomatik odaklama ile beraber Wi-Fi gibi modern özellikler ile başarılı bir model olmayı hedefliyor. Leica Q2’nin bu yeniliklere sahip olması beklenirken önümüzdeki ay ile beraber Leica’nın böyle bir hamlesinin olup olmayacağı belli olacaktır. Bakalım cihaz ne derece etkili olacak göreceğiz.  


Xiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıdaXiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıda
Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
LG, yeni kamera sistemi ile Apple'a kafa tutacak!LG, yeni kamera sistemi ile Apple'a kafa tutacak!

PAYLAŞ