LEGO Figürleri Facebook Messenger'da - Haberler - indir.com

LEGO Figürleri Facebook Messenger'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 16:57:58
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından birisi olan Facebook Messenger, bugün kullanıcılarına sunduğu bir yenilik ile sevilen LEGO karakterlerini mesajlaşma servisinde kullanıcılarına sundu.

Masaüstü ve taşınabilir bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlarda en çok kullanılan mesajlaşma platformu Facebook Messenger, kullanıcılarını sevindirecek yeni bir özelliği daha servisine ekledi. Dünyanın en eğlenceli markaları arasında yer alan LEGO ile işbirliği yapan Facebook, en sevilen LEGO karakterlerini mesajlaşma servisine ekleyerek kullanıcılarının beğenisine sunuyor.


Facebook Messenger'da mesaj yazdığınız kısmın en sağ üst tarafında bulunan Çıkartma Mağazası ikonuna tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan birbirinden eğlenceli hareketli yüz ifadeleri arasından LEGO Figürleri'ni seçerek ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

LEGO şirketinin Sosyal Medya Yöneticisi Lars Silberhauber'in yaptığı açıklamaya göre; Facebook ve Twitter sayfalarında kullanıcıların fikirlerini alarak süreç içerisinde ilerlediklerini ve sürecin gelen kullanıcı taleplerine göre şekil alacağını belirterek, önümüzdeki günlerde ücretli olarak sunulan içeriklerinde Facebook kullanıcılarına sunulacağını açıklamasına ekledi.

Bugün eklenen eğlenceli LEGO karakterlerini, servisin web kullanıcıları ile birlikte Android ve iOS kullanıcıları da ücretsiz olarak edinebilecekler. Eğer hala Facebook Messenger kullanmıyorsanız ya da mevcut uygulamanızı güncellemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıları tıklayarak yükleme yapabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ