Left 4 Dead benzeri Darktide ertelendi - Haberler - indir.com

Left 4 Dead benzeri Darktide ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-26 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bu sene ne yazık ki pek çok oyunun çıkışı ertelendi. Sabah saatlerinde gelen bir habere göre Darktide de bu oyunlar arasına katıldı. Merakla beklenen oyunun tanıtım tarihinin ertelendiği açıklandı.

40K evreninde geçen Left 4 Dead benzeri kooperatif nişancı Warhammer 40,000: Darktide'ın geliştiricisi, Perşembe günü Twitter'da yayınlanan bir duyuruya göre oyunu 2022 baharına ertelediğini açıkladı. Stockholm merkezli Fatshark, tanıdık bir nakaratla, COVID-19 pandemisinin Darktide'ı bu yıl içinde teslim etmeye yönelik orijinal planını etkilediğini söyledi.

Android 12'de oyunlar indirmeden oynanabilecekAndroid 12'de oyunlar indirmeden oynanabilecek

PS4’ten PS5’e yükseltilebilen oyunlar hangileridir?

Fatshark'ın kurucusu ve CEO'su Marin Wahlund, gecikmeyi sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla duyurdu. Wahlund’un açıklaması şu şekilde; “Mümkün olan en iyi oyunu sunma sorumluluğumuz var ve açıkçası bu hedefe ulaşmak için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Bir pandemi sırasında oyun inşa etmenin bir meydan okuma olduğu bir sır değil ve buna karşı bağışıklığımız yok. Fazladan zamanı hem piyasaya sürüldüğü sırada kalite düzeyine odaklanmak hem de Darktide'ı yıllarca desteklemek için daha fazla sisteme yatırım yapmak için kullanmayı planlıyoruz."

Warhammer 40,000: Darktide'ın gecikmesi, bu hafta başlarında duyurulan Ghostwire: Tokyo ve Resident Evil Re:Verse gibi 2021 oyunlarına fırsat tanıyacak gibi görünüyor. Fatshark'ın duyurusu, Back 4 Blood , Rainbow Six: Extraction ve Aliens: Fireteam Elite için yer açılıyor .

Darktide'da oyuncular, Warhammer 40,000 evreninin tek kullanımlık homurdanmaları olan bir grup Imperial Guardsmen rolünü bir Engizisyoncu'nun yönetiminde üstlenecekler. Engizisyoncular, insanlığın İmparatoruna karşı sapkınlığın kökünü kazımakla tanınan gizli ajanlardır. Bu nedenle, İmparatorluk Muhafızları gibi güçlerle düzenli olarak geçici olarak çalışırlar. Zombi benzeri yaratıkların salonlarda dolaşıp anlatılmamış ürkütücü eylemlerde bulunduğu bir kovan şehrinin derinliklerindedir.

Warhammer 40,000: Darktide , Windows PC ve Xbox Series X için çıkış yapacak olmasının yanı sıra Microsoft'un Xbox Game Pass abonelik hizmetine de dahil edilecek.

 


Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   
Epic Games Store, 100 TL'lik iki oyunu ücretsiz yaptıEpic Games Store, 100 TL'lik iki oyunu ücretsiz yaptı

PAYLAŞ