LeBron James'in Resmi Android Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

LeBron James'in Resmi Android Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ünlü NBA oyuncusu LeBron James'in Samsung ile yaptığı bir anlaşmayla basketbol severler için hazırlanan resmi uygulama LeBron, Google Play'de ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

NBA, LeBron James ve Samsung işbirliğiyle geliştirilen uygulama sayesinde basketbol severler, LeBron James'in maçlarında yaşanan önemli anların videolarını izleyebilecekleri gibi aynı zamanda oyuncuya ait daha önce hiç bir yerde görülmemiş saha içi ve saha dışı fotoğraflarına ulaşabilecekler.

LeBron James

Ayrıca ünlü oyuncunun hayatıyla ilgili önemli bilgilerin de yer aldığı uygulama da oyuncunun maç programlarından, maçların öncesinde yediği besinlerden bu besinlerin değerlerine kadar hemen her türlü bilgiye de ulaşılabiliyor. LeBron James hayranları için adeta bir fan clup uygulaması olarak geliştirilen LeBron, önemli bir kaynak ve akıllı telefonlar için başarılı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android telefon ya da tabletinizde kullanabileceğiniz LeBron uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ