League of Legends'in Yeni Modu Yayında! - Haberler - indir.com

League of Legends'in Yeni Modu Yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-27 14:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler bilgisayar oyunlarından birisi olan League of Legends için uzun bir süredir beklenen oyun modu Taktik Savaşları, 27 Haziran Perşembe günü ile beraber Türkiye sunucularında aktif hale geldi. Bir süredir Beta sürecinde olan bu yeni oyun modu kullanıcılarına yepyeni bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Twitch platformu üzerinde beta sürecindeyken yapılan yayınlanda 2 günlük süreçte 3.5 milyon saatten fazla izlenerek zirveye yerleşmişti. Riot Games’ın League of Legends oyunu içerisine entegre ettiği ve yepyeni bir oyun modu olarak oyunculara sunulan Taktik Savaşları, sahip olduğu yenilikler ve oyun içi oyun deneyimi ile dikkatleri toplamış durumda. Ayrıca Taktik Savaşları modunun en sevilen yanlarından birisi ise tek başına mücadele etme özelliği oldu diyebiliriz.

League of Legends Taktik Savaşları Türkiye Sunucularına Geldi

League of Legends'in Yeni Karakteri:QiyanaLeague of Legends'in Yeni Karakteri:Qiyana

Bu yeni moddan bahsedecek olursak modda 8 oyuncu sadece 1 kişi kalan kadar birbirleri ile mücadele ediyorlar. Kazanma yolunda ise rastgele gelen şampiyon havuzları ile en iyi kombinasyon ve taktiği geliştiren oyuncular, eşyalar yardımı ile şampiyonlarını güçlendirerek zafere gidecek olan takımlarını kurmaya devam ediyorlar. Taktik savaşları bugün itibariyle normal sunucularda oynanabilir hale gelirken, çıkış öncesinde bat aşamasında dünya genelindeki yayıncılar tarafından büyük bir ilgi gördü. Öyle ki beta yayınlarında ilk 2 günde 3.5 milyon saatten fazla izlenerek büyük bir ilgi topladı.

Lol oynamayan bir kullanıcı için bile yeni bir oyun deneyimi taşıyan bu mod oldukça eğlenceli yapısı ile dikkat çekiyor.  


İran Yasağı Nedeniyle League of Legends Çöküşteİran Yasağı Nedeniyle League of Legends Çöküşte
League of Legends'ın Yeni Oyunu Bugün ÇıkabilirLeague of Legends'ın Yeni Oyunu Bugün Çıkabilir

PAYLAŞ