League of Legends'in Yeni Karakteri:Qiyana - Haberler - indir.com

League of Legends'in Yeni Karakteri:Qiyana

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 20:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Geçmişten günümüze oyuncuların oynamaktan vazgeçemediği League of Legends, oyuncu adı ile LoL oyunu, her geçen gün farklı özellikler ile yenilenmeye devam ediyor. Oyunu yeni yaması ile beraber oyuncular heyecan verici bir sürpriz ile karşılaşacaklar. League of Legends oyununa gelen 9.13 yaması ile oyuna yeni bir şampiyon dahil oluyor. Yılların vazgeçilmez oyunu League of Legends'a gelen yeni yama ile beraber şampiyon Qiyana'nın yanı sıra aynı zamanda oyuncuları yeni oyun kipi Teamfight Tactics ile tanıştırdı. Özgün oyun dünyası ve aksiyon dolu seçenekleri ile oyunculara eşsiz bir macera sunan League of Legends, çeşitli güncellemeler ile beraber gelişim göstererek oyuncuların dikkatini çekmeye devam ediyor. 

League of Legends oyunu yama 9.13 ile beraber şimdi PBE'de yayınlandı. Oyunun dengesi açısından yapılan değişiklikler şu ana kadar oldukça küçüktür. Fakat, oyuna dahil olacak olan bir sonraki yama ile beraber Rift'e giden daha büyük değişiklikler ile karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. 9.13 yaması ile beraber gelen Qiyana karakteri, elementlerin imparatoriçesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu karakter ile oyun dünyasında eşsiz bir strateji doğrultusunda hareket ederek rakiplerinizi ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. 

League of Legends 2018 Asya Oyunları'ndaLeague of Legends 2018 Asya Oyunları'nda

League of Legends, 9.13 ile yenileniyor

Oyun dünyasının vazgeçilmez oyunlarından biri olan League of Legends, 9.13 yaması ile beraber daha farklı özelliklere kavuşuyor. Oyunun 9.13 yaması ile beraber Qiyana karakteri ile karşı karşıya geleceğiz. Söz konusu bu oyun karakterine elementlerin imparatoriçesi adı veriliyor. Söz konusu bu şampiyon karakter, çalılık alanlarda, nehirlerde ya da duvara karşı kullanıp kullanılmamasına bağlı olarak farklı yetenekler kazandıracak temel güçlere sahip bir halka bıçak şeklinde silahı ile rakiplerini ortadan kaldırmaya yönelik hareket edecek olan bir suikastçıdır. Bu şampiyonun oyuna dahil olması en büyük denge değişikliğinden daha önemli bir durumdur. Bunun yanı sıra aynı zamanda Udyr ve Illaoi'ye yapılan ince ayarlar da oldukça az olabilir. Bu özelliklere ek olarak Wukong ve Malphite daha fazla test için geri döndü.

Yapılan diğer büyük değişiklikler ise yepyeni bir oyun modunun da gelmesi ile beraber gerçekleşti. Teamfight Tactics, Dota Auto Chess ile beraber ün sahibi olan otomobil dövüşçüsü tarzında esinlenilen, League of Legends oyununun potansiyel olarak kalıcı bir yeni sürümü olarak kalacaktır. Söz konusu bu yeni modun bazı testlerden geçmesi muhtemel olan bir durumdur. Fakat bir kaç hafta sonra ise League of Legends yama 9.14'te oyuna dahil olacak en önemli gelişmelerden biri olacaktır. 

League of Legends 9.13 yaması

League of Legends, oyuncu adı ile bilineni LoL oyununa gelen yama 9.13 için henüz çıkış tarihi henüz belli değildir fakat güncellemeler yaklaşık iki hafta aralıklar ile beraber yayınlanıyor. Bu durumu göz önüne alarak söz konusu bu yeni yamanın 26 Haziran Çarşamba günü gelmesi bekleniyor. Oyuncular bu özellikler ile birbirinden farklı deneyimler elde edecek. Yeni karakterler ve yeni karakterler ile eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
League of Legends Türkiye Büyük Finali'nin birincisi belli olduLeague of Legends Türkiye Büyük Finali'nin birincisi belli oldu
League of Legends Dünya Şampiyonası finali izleyici rekoru kırdıLeague of Legends Dünya Şampiyonası finali izleyici rekoru kırdı
League of Legends'in Mobil Versiyonu GelebilirLeague of Legends'in Mobil Versiyonu Gelebilir

PAYLAŞ