League of Legends'in Mobil Versiyonu Gelebilir - Haberler - indir.com

League of Legends'in Mobil Versiyonu Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-23 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler bilgisayar oyunlarının mobil versiyonlarını görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise ilerleyen dönemlerde popüler MOBA oyunu olan League of Legends oyununun mobil sürümünü Android ve iOS platformlarında görebiliriz. Ortaya çıkan söz konusu iddialara göre oyun geliştiricisi Riot ve Tencent iş birliğe giderek MOBA kategorisinin popüler ismi League of Legends’i mobil oyun olarak kullanıcılara sunacak. Bu her iki şirketinde 1 yıldan fazla bir süredir oyunun mobile versiyonu için uğraştıklarını ve çalışmaların sürdüğü ifade ediliyor. Diğer yandan oynanabilir hale gelmesi için en az daha 2020 yılının beklenmesi gerektiği düşünülüyor.

League of Legend Mobile Geliyor

League of Legends Türkiye Büyük Finali'nin birincisi belli olduLeague of Legends Türkiye Büyük Finali'nin birincisi belli oldu

Riot Games’ın bu yeni mobil sürüm ile beraber Asya ülkelerinde LoL oyununu daha yaygınlaştırması bekleniyor. Öyle ki Asya’da mobil oyunların, PC ve konsollara göre çok daha popüler ve yaygın olduğu açık bir şekilde gözüküyor. Tencent şirketinin ise birkaç yıl gibi bir süredir Riot’a oyunu mobile taşıması için önerilerde bulunması fakat şirketin kabul etmediği gibi bilgiler de bulunuyor. Tencent bu teklif sonrasında ise bir başka yapım olan Honor of Kings adlı oyunu mobil MOBA olarak 2015 yılında piyasaya sürmüş ve oyuncular tarafından oldukça yoğun bir ilgi görmüştü.

Oynanış yapısı ve içerikleri ile bilgisayara uygun olan LoL, bakalım mobil platforma geçiş yaptığında ne gibi detay ve oynanış biçimlerine sahip olarak göreceğiz. Bu işlemin 2020’de gerçekleşmesi bekleniyor.  


League of Legends Dünya Şampiyonası finali izleyici rekoru kırdıLeague of Legends Dünya Şampiyonası finali izleyici rekoru kırdı

PAYLAŞ