League of Legends'da Dr. Mundo yenileniyor!   - Haberler - indir.com

League of Legends'da Dr. Mundo yenileniyor!  

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-27 13:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

League of Legends oyunun en temel karakterlerinden birisi olan Dr. Mundo için yeni yama ile birlikte yeni geliştirmeler yapılacak.

League of Legends tarafından yapılan resmi açıklamada, Dr. Mundo için kapsamlı bir revizyonun geleceği belirtildi. Oyunun ilk şampiyonlarından birisi olmasına rağmen son yıllarda çok fazla tercih edilmeyen ve meta dışı kalan Dr. Mundo, yapılacak yeni revizyon ile birlikte oyunda yeniden oynanmaya başlanacak. Yapılan açıklamalarda karaktere gelecek yenilikler hakkında detaylar da paylaşıldı.

League of Legends 2021 şampiyonasının yeri ve tarihi netleştiLeague of Legends 2021 şampiyonasının yeri ve tarihi netleşti

League of Legends 11.12 yamasıyla neler geliyor?

 Oyuna gelecek 11.12 yamasıyla birlikte Dr. Mundo’ya gelecek yenilikler şöyle;

Pasif özellikte yenilik

Dr. Mundo’nun pasifinde yapılacak yenilikte kitle kontrol etkisine girdiğinde bir hazne bırakacak. Üzerinden geçilmesi halinde tekrar alınabilecek hazne sayesinde canda yenileme ve pasif bekleme süresinde düşüş yaşanacak. Dr. Mundo almadan önce rakiplerin hazne üzerinden geçmesi halinde ise hazne yok olacak. Karakterdeki can yenileme ise azami cana bağlı olarak giderek yükselecek.

Q  - Testere

Dr. Mundo’nun en çok sevilen skili ise Q. Çok fazla değişikliğin olmadığı Q skilinde rakibe büyü hasarı veren ve yavaşlatan bir testere fırlatılabilecek.

W - Şok Terapisi

Kullanıldığında rakiplere sürekli olarak büyü hasarı vermeye başlayacak olan Dr. Mundo, hasar alması halinde ise gri can olarak belirli bir miktar can kazanır. W skili sona erdiğinde ise yakındaki tüm rakiplere büyü hasarı verir. Skill sona ermeden kapatılabilir.

E - Beyin Sarsıntısı

Dr. Mundo’nun E skilinin pasifi ilave saldırı gücü sağlar. Bu güç eksik cana bağlı olarak daha da artar. Kullanıldığında ise eksik cana göre fiziksel hasar verir. Verilen hasar ile rakip öldürülürse, rakip uzağa savrulur ve diğer rakiplere de hasar verir.

R - Doz Aşımı

Eksik canın hızlı bir şekilde dolmasını sağlayan R skili üstelik iyileşme ile birlikte hareket hızı, saldırı gücü kazanır.

Yenilenen Dr. Mundo üstelik tüm bu değişiklikler ile birlikte mevcut haline göre skilerinde hasar ve can yenileme oranları da yükseltilecek. Böylece daha etkin bir şekilde kullanılabilecek karakter, güncelleme sonrasında beklentiler karşılarsa metanın en güçlülerinden birisi olabilir.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ