League of Legends: Wild Rift'in açık betası için tarih belli oldu - Haberler - indir.com

League of Legends: Wild Rift'in açık betası için tarih belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-19 21:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Popüler MOBA oyunu olan League of Legends için Türkiye açık beta tarihleri resmi olarak açıklandı. Buna göre oyunun açık betasını 10 Aralık tarihinde iOS ve Android cephesinde resmi olarak göreceğiz. Türkiye’ye gelecek olan League of Legends: Wild Rift, çıkışı ile beraber yeni şampiyon ve kostüm seçenekleri ile gelmiş olacak. Legaue of Legends’ın iOS ve Android için çıkacak olan sürümü League of Legeds: Wild Rift açık beta için bir süredir Türkiye oyuncuları merakla bekliyordu. Nitekim çıkış tarihi belli oldu ve yapılan açıklama ile LoL mobil oyununu 10 Aralık itibariyle Türkiye dahil olmak üzere Kuzey Afrika, Rusya, CIS ve Orta Doğu bölgelerinde açık beta olarak göreceğiz.

Bu söz konusu bölgelerdeki oyuncular 10 Aralık itibariyle League of Legends oyununu 5V5 olarak Wild Rift ile akıllı telefonlarından oynamaya başlayabilecekler.

Spotify ilk espor ortaklığı ile League of Legends yayınları yapacakSpotify ilk espor ortaklığı ile League of Legends yayınları yapacak

League of Legeds Wild Rift açık beta yakında geliyor

LoL: Wild Rift’in açık betası başlıca olarak 27 Ekim tarihinde Güney Kore, Güneydoğu Asya ve Japonya’nın yerel uygulama pazarına giriş yapmıştı. Aralık ayının ikinci haftasında ise Türkiye pazarına gelmesi plananan oyun için birçok şampiyon ve kostüm ile mobile çıkış yapacak. Riot Games bu noktada PC’de oynanan oyun deneyimini mobil ile sunmayı hedefliyor. Türkiye’de sunulacak açık betanın detaylarını ise 7 Aralık’ta göreceğiz. Riot Games tarafından LoL Wild Rift oyunun tüm bölgelerde erişilebilir olması için çalışmalar sürüyor. Hem Güney hem de Kuzey Amerika için 2021’de açık beta olarak oyunun çıkmasıı bekleniyor. Tam sürüm ise açık beta performansı sonrasında pazara sunulacak.

Mobilde olduğu için League of Legeds Wild Rift oyunu da mobil tarafta ücretsiz olacak. Bakalım şirket bu yeni oyunu ile mobil tarafta nasıl bir başarı yakalayacak göreceğiz.


Ücretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponuÜcretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponu
OPPO X ve League of Legends ortaklığıOPPO X ve League of Legends ortaklığı

PAYLAŞ