League of Legends Türkiye Büyük Finali izlenimlerimiz - Haberler - indir.com

League of Legends Türkiye Büyük Finali izlenimlerimiz

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Türkiye'de bugüne kadar gerçekleştirilmiş olan en büyük espor organizasyonu olan League of Legends Türkiye Büyük Finali 12 Temmuz 2014 tarihinde Ülker Sports Arena 'da 10.000 kişiye yakın seyircinin önünde gerçekleştirildi. Biz de indir.com olarak oradaydık ve sizler için izlenimlerimizi derledik.

Bu büyük finalde küçük gösteriler ve bir çok oyuncuyla röportaj yapıldı. Bunların yanında cosplayerlar, tanınmış bazı yayıncıların orada olması ve insanların onlarla birlikte eğlenerek fotoğraf çektirmesi alanı tam bir festival havasına çevirdi.

League of LegendsRöportajlara gelecek olursak, bu röportajlar herkesin o gün orada merakla beklediği Onur 'Lethilion' AKSU, Kasım 'Holythoth' POLAT ve Hollandalı ünlü streamer Robbert 'Siv HD' van EIJNDHOVEN ile yapıldı.

Onlara bu organizasyon hakkında düşünceleri ve takımlar hakkındaki görüşleri soruldu. Hepsi çok olumlu cevaplar verdiler ve harika bir atmosfer olduğunu söylediler. Bende aynı şekilde oradaki atmosferin çok farklı olduğunu hissettim ve çok başarılı bir organizasyon olduğunu söyleyebilirim.

Benim için müthiş bir tecrübeydi o atmosferi yaşamak, ilk kez bir League of Legends organizasyonuna katıldım çok heyecan vericiydi ve maç saatine yaklaşıldıkça daha da beklentiler arttı, heyecanlar üst seviyeye ulaştı. Çünkü League of Legends 'ı takip edenler bilecektir, finale çıkan iki takımda çok başarılı takımlardı.

League of Legends

Bir tarafta Team Turquality diğer tarafta ise DP.ByNoGame. İkisi de bana göre çok başarılı ama Dark Passage takımının Team Turquality' e göre daha tecrübeli olduğunu söyleyebilirim.

Tabi maçtan önce kimin kazanacağını kimse bilemezdi sonuçta bu Türkiye finali ve iki takımda bu final için çok çalıştı, çok hazırlık yaptı, birbirlerini izlediler, birbirleri için taktikler hazırladılar. Herkesin bir favorisi ve desteklediği takım vardı bunları tribünlerde ellerindeki pankartlarla giydikleri formalarla göstermeye ve destekledikleri takımlara moral vermeye çalıştılar.

League of Legends TürkiyeMaç saatine yaklaşıldıkça arenadaki heyecan giderek artıyordu, herkes maç için sabırsızlanmaya başlamıştı. İki takımın ayrı ayrı videoları yayınlandı. Ve sonunda Tolgay 'Xtreme' KARABULUT sahneye çıkarak takımları büyük alkışlar eşliğinde birer birer sahneye davet etti yerlerini almaları için ve daha sonra iki takım kaptanını yanına alarak onlara söyleyecek bir şeyleri olup olmadığını sordu, iki kaptan bir fair play göstergesi olarak birbirlerine formalarını verdiler ve şans dilediler.

Ve Maç Zamanı'''.

Caner 'Jhonnie' GÜNGÖRÜR ve Uğur 'Glandal' ÜLGER' in sunumuyla maç başladı. İlk maça hızlı başlayan TT takımı oyunun daha henüz başlarında yaptıkları hatayla ilk maçı kolay verdiler bu sayede DP takımı durumu 1-0 yaptı.

İkinci maçta ise değişmeyen hataları sonucunda DP 'nin baskısına dayanamayan TT takımı teslim olmak zorunda kaldı ve durum 2-0 a geldi. Ufak bir toparlanma sonunda üçüncü maçta güzel oyun çıkartan TT takımı durumu 2-1 e getirdi.

League of LegendsDördüncü maçın başlarında ortada dönen bir oyun vardı. İki takımda çok dikkatliydi çünkü DP kazanırsa şampiyon olacaklardı, TT takımı bunun farkındaydı ama ellerinden hiç birşey gelmiyordu.Sonuç olarak DP nin biranlık baskısı sonucunda TT takımı geriledi ve her ne kadar defans yapmaya çalışsalar da bu bozgundan kaçamadılar.

League of Legends Türkiye Büyük Finali' ni 3-1 lik skorla DP.ByNoGame kazandı. Muhteşem bir törenle kupayı kaldıran Dark Passage takımı, şampiyonluğun yanı sıra ilk olarak Türkiye 'yi Wildcard 'da ardından da Dünya Şampiyonası'nda temsil etme şansını yakaladılar.

Eminim ki Türkiye ve kendileri için çok başarılı mücadeleler vereceklerdir. Onlara şimdiden başarılar diliyor ve şampiyonluklarını tebrik ediyorum.





PAYLAŞ