League of Legends TBF ne zaman? - Haberler - indir.com

League of Legends TBF ne zaman?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-06 13:03:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Her yıl olduğu gibi bu sene de TBF için geri sayım başladı. Bildiğiniz üzere TBF etkinliği ile beraber Türkiye’deki sezonun en iyi League of Legends takımı belirleniyor. Her yıl gerçekleştirilen bu etkinlik için TBF 2019 serüveni 31 Ağustos’ta Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. Biletler 8 Ağustos’ta satışta olacakken, Biletix üzerinden ise satışı gerçekleşecek. TBF 2019 için 16.00 ile beraber Biletix’de satışta olacak biletlerin satış rakamı ise 40 TL olarak belirlenmiş durumda. Etkinlik günü geldiği zaman Espor Sahnesi’ne alımlar 13.00 ile beraber başlayacak. Bu büyük karşılaşma ise 15.00 ile beraber başlamış olacak. Karşılaşma Riot Games Türkiye’nin resmi YouTube ve Twitch kanalları üzerinden canlı bir şekilde yayınlanacak.

TBF 2019 Biletleri Satışa Çıkıyor

League of Legends'ın Yeni Oyunu Bugün ÇıkabilirLeague of Legends'ın Yeni Oyunu Bugün Çıkabilir

Arenaya kapılar 13.00 ile beraber açılacak olsa da, günün ilk saatleri ile beraber etkinlik heyecanı başlamış olacak. Sahneye festival alanı kurulacak ve sabah 11.00’dan itibaren TBF coşkusu ile beraber çeşitli aktiviteler bulunacak. Ayrıca LoL ve LoLespor dünyasından tanıdık isimler de 1’e 1 alanı ve ödül yarışmalar festival alanında bulunacak. Diğer yandan LoL dünyasının bilindik isimleri ile gerçekleşecek olan canlı yayınlarda gerçekleştirilecek.

Her yıl büyük bir heyecan ve sahneye yer verilen TBF etkinliği, bakalım bu yıl nasıl içeriklere ev sahipliği yapacak göreceğiz. Biletlerin 8 Ağustos ile beraber satışta olacağını tekrardan hatırlatalım.


İlgili uygulamalar
League of Legends'in Yeni Modu Yayında!League of Legends'in Yeni Modu Yayında!
Uluslararası robot yarışması IZTECH Roboleague tarihi belli oldu!Uluslararası robot yarışması IZTECH Roboleague tarihi belli oldu!

PAYLAŞ