League of Legends 2021 şampiyonasının yeri ve tarihi netleşti - Haberler - indir.com

League of Legends 2021 şampiyonasının yeri ve tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-24 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler moba oyunlarından birisi olan League of Legends 2021 dünya şampiyonası hakkında Riot Games tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre bu yıl Çin’in Shenzhen kentinde, 60.000 kişilik bir arenada gerçekleştirilecek. Kaliforniya merkezli video oyun şirketi olan Riot Games, popüler moba yapımı League of Legends’ın Dünya Şampiyonası’nı her yıl sonbahar döneminde görkemli şovlar ve sahne performansları ile gerçekleştiriyordu. Ancak geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle birçok etkinlik ve organizasyon iptal edilirken, Riot Games’de LoL 2020 Dünya Şampiyonası’nı iptal etmemiş ve Çin’in Şanghay kentinde gerçekleştirmişti. Şirketi görünene göre bu yıl da gerekli tedbirler ile beraber etkinliği fiziksel olarak gerçekleştirecek.

League of Legends 2021 Dünya Şampiyonası yeri ve tarihi belli oldu

League of Legends 11.6 yama notlarında neler geldi?League of Legends 11.6 yama notlarında neler geldi?

Riot tarafından yapılan açıklamaya göre League of Legends 2021 Dünya Şampiyonası, 6 Kasım tarihinden Çin’in Shenzhen kentinde gerçekleştirilecek. Şampiyona da alınacak olan güvenlik önlemleri hakkında henüz bilgi verilmezken, Riot’ın 60.334 izleyici kapasiteli Universiade Spor Kompleksi’nin büyüklüğü ile Covid-19 için oldukça yüksek güvenlik önlemleri bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Şanghay’da düzenlenen şampiyona da hem oyuncuların hem de izleyicilerin güvenliği için her önlemi alan Riot Games, bu yılda daha geniş kapsamlı ve pratik önlemler alması bekleniyor.

Riot’un pandemi dönemi boyunca düzenleyeceği ikinci büyük turnuva olacak bu şampiyona büyük e-spor turnuvalarını etkileyebilir. Riot pandemi boyunca yüz yüze etkinlikleri durdurmadı ve diğer organizatörlerin de aşılar ve önlemler sayesinde sanal turları bırakmasını sağladı.


Rocket League telefonlara geliyorRocket League telefonlara geliyor
League of Legends 11.7 yama notlarında neler değişti?League of Legends 11.7 yama notlarında neler değişti?

PAYLAŞ