League of Legends 2018 Asya Oyunları'nda - Haberler - indir.com

League of Legends 2018 Asya Oyunları'nda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-26 09:10:33
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Milyonlarca takipçisi olan e spor oyunlarından League of Legends, e spor dünyasına katılan ilk oyunlarından birisi olmuştu. 2016 yılında, e spor camiası henüz popüler olmaya başlarken, League of Legends adını duyuyorduk. League of Legends'in ardından yavaş yavaş diğer oyunlarda e spor dünyasına katıldı. Bu camiada oldukça büyük bir kitleye hitap eden League of Legends takipçilerinin, oldukça sevinecekleri bir haber geldi. Dünyanın en büyük e spor etkinliklerinden biri olarak kabul edilen 2018 Asya Oyunları'nda, League of Legends de yer alacak. League of Legends, Asya Oyunları'nda resmi gösteri sporu olarak bulunacağı açıklandı.

2018 Asya Oyunları, Endonezya'da gerçekleştirilecek

En köklü olimpiyatlarından biri olan Asya Oyunları, 1951 yılından beri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu yıl yine düzenlenecek olan 2018 Asya Oyunları'nda, dünyanı pek çok alanından farklı alanda sporcular bir araya gelecek ve bunların yanı sıra Efsaneler Ligi League of Legends de yer alacak. E spor dünyasının öncü isimlerinden Riot Games, e sporun geliştirilmesi adına, Asya Olimpiyat komitesiyle anlaşma imzaladı.

Yaz sonlarına doğru Endonezya'nın Cakarta-Palembang kentinde gerçekleşecek olan 2018 Asya Oyunları'nda, Riot Games League of Legends adına, yeni bir turnuva formatının tasarlanması, etkinliğin sorunsuz bir şekilde işlemesi için sunuculara ilişkin teknik desteğin sağlanması ve maç yayınları konularında oyunların düzenleyicisi Asya Olimpiyat Komitesi'yle işbirliği gerçekleştiriyor. Haziran ayında, League of Legends turnuvası kapsamında ülke temsilcileri için Bölgesel Elemeler yapılacak. Bu elemelere toplamda 45 ülke davet edilecek. 18 Ağustos itibariyle başlayacak olan turnuvalar, Eylül ayına kadar sürecek.





PAYLAŞ