League of Legends 2015 Dünya Şampiyonası Başlıyor - Haberler - indir.com

League of Legends 2015 Dünya Şampiyonası Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-11 14:00:06
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yıl Seul'de düzenlenen League of Legends Dünya Şampiyonası finalini yerinde 40 bin kişi, internet üzerinde yapılan canlı yayını ise 27 milyon kişi izlemişti. Bu heyecanın bir yenisi bu sene tekrar yaşanacak ve LoL fanatikleri bu heyecana tekrar ortak olacaklar.

Bu sene düzenlenecek olan League of Legends Dünya Şampiyonası'nın finali Berlin'de yapılacak ve sona kalmayı başaran iki takım Berlin Mercedes-Benz Arena'da kozlarını paylaşacak.

Şampiyona ilk önce grup maçlarıyla başlayacak. Paris - Le Dock Pullman'da gerçekleştirilecek olan grup aşamalarından sonra takımlar çeyrek final oynamak için Londra'daki Wembley Arena'ya gidecekler. Finalden önceki son durak olan Brüksel Brussels Expo'da yarı final maçları oynanacak. Finalistlerin belirlenmesinin arından Berlin'de büyük final düzenlenecek ve kupa şampiyon takıma teslim edilecek.

League of Legends Dünya Şampiyonası kupanın dışında vereceği para ödülleriyle de ilgi odağı olmayı başarıyor. Toplamda 2 Milyon dolar para ödülünün dağıtılacağı şampiyona da derecelere göre ödül dağılımları ise şöyle; Dünya şampiyonu 1 Milyon dolar, 2. 250 bin dolar, 3 - 4'üncü 150 bin dolar, 5 - 8'inci 75 bin dolar, 9-12'nci 45 bin dolar, 13-16'ncı 25 bin dolar ödüllerini alacak. 

League of Legends Dünya Şampiyonası 1 Ekim tarihince ilk grup maçlarıyla başlayacak. İnternet üzerinden canlı olarak takip edilebilecek bu büyük organizasyon Lol TV ve LoLeSpor.com 'dan Türkçe olarak izlenebilecek. 





PAYLAŞ