League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Büyük Finali Yapıldı - Haberler - indir.com

League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Büyük Finali Yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Türkiye'de bugüne kadar düzenlenen en büyük ve en kapsamlı eSpor organizasyonu olan League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali, 10.000'den fazla tutkulu taraftarın katılımıyla 12 Temmuz tarihinde, Ülker Sports Arena'nın nefesleri kesen atmosferinde gerçekleşti.

Organizasyonda 200'den fazla kişi görev alırken, 29 kamera ile internet canlı yayını yapıldı. Binlerce eSpor sevdalısının alandan, yüz binlerin ise internet üzerinden canlı olarak takip ettiği League of Legends Türkiye Büyük Finali'nin şampiyonu, rakibi Team Turquality'i muhteşem performansıyla 3-1'lik skorla malup eden DP.ByNoGame oldu.

League of Legends

League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Şampiyonu'nu belirleyecek final serisinde rakipler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış resmi sporculardan oluşan Dark Passage ve Team Turquality takımlarıydı. 

Takımların her ikisi de hem 112.000 TL'lik ödül havuzu, hem de Kore'de düzenlenecek 2014 Sezonu League of Legends Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmak için tüm hünerlerini binlerce eSpor tutkunu önünde sergilediler.

League of Legends

Bundan sonra finalist takım Gamescom'da Wildcard turnuvasında Rusya ve Avustralya şampiyonlarıyla karşılaşarak Dünya Şampiyona'sına katılmaya çalışacak.

12 Temmuz 2014 tarihinde tüm gün muhteşem bir atmosferde devam eden finalde katılımcılar, heyecanlı karşılaşmaları izlemenin ve eğlenceli aktivitelerle keyifli bir gün geçirmenin yanında, sürpriz hediyelerinde sahibi oldular.





PAYLAŞ