Layers of Fear 2 için yeni bir video yayınlandı - Haberler - indir.com

Layers of Fear 2 için yeni bir video yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 14:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

En son Observer ile karşımıza çıkmayı başaran Bloober Team, uzun bir süreden beri sessizliğini koruyan bir oyundu. Bu sessizliği ise 2018 yılının son çeyreğinde duyurulmuş olan Layers of Fear 2 ile bozan şirket, ilk olarak Project Melies ismi ile varlığından haberdar olduğumuz proje için yayıncı Gun Media, Mart ve Ağustos aylarında iki farklı fragman yayınladı. PAX South 2019 etkinliği esnasında Layers of Fear 2 ile ilgili yeni bir video yayınlandı.

Size küçük bir hatırlatmak yapacak olursam, 25 Ekim 2018 tarihindeki duyurusu esnasında, Layers of Fear 2 oyununun ilk oyun ile oluşturulan yapıyı koruyacağını ve yönetilecek lan karakterin ise bir aktör olduğunu öğrenmiştik. Yayınlanan bu yeni fragmanda ise 1992 yılında vizyona girmiş olan Candyman filmindeki Candyman karakterini canlandıran Tony Todd isimli bir karakter ile karşımıza çıktı.

Microsoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracakMicrosoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracak

2019 yılının öne çıkacak 10 teknolojisi 

Çılgın bir aktörü siz yöneteceksiniz

Bir transatlantikte geçecek olan bir film için gizemli bir yönetmenden rol teklifi alan bir aktörü canlandırak olan olan Layers of Fear 2 oyununda, hikayesi sinema tarihinin etrafında dönecek. Bu mesleğin artısı olarak ise kafayı ciddi anlamda sıyırmış bir karakteri siz yönlendireceksiniz. Bir başka söyleyiş ile ilk oyunda olduğu gibi sürekli değişen mekanlar ve kafa karıştırıcı olaylar ile karşılaşacağınıza eminim. Çünkü şirket ciddi anlamda bu oyuna kafayı takmış durumda.

 

 

 


15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun

PAYLAŞ