Last Of Us II ABD'nin en çok satan 3. PlayStation oyunu oldu - Haberler - indir.com

Last Of Us II ABD'nin en çok satan 3. PlayStation oyunu oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-18 19:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Naughty Dog tarafından geliştirilen merakla beklenen oyun The Last of Us Part II, henüz haziran ayında çıkmış olmasına rağmen, yılın en çok satan üçüncü oyunu olmayı başardı. Serinin ikinci oyunu, diğer yandan ABD’de en çok satan üçüncü PlayStation oyunu olmayı başardı. PlayStation konsoluna özel olark çıkan oyunlardan birisi olan The Last of Us, 2013 yılında oyun raflarına yerleşmişti. Oyun hem oyuncuların hem de eleştirmenlerin sevdiği yapımlar arasına girmeyi başarmıştı. Naughty Dog’un elinden çıkan bu oyun, o günden sonra tüm zamanların en iyi oyunları listesine girmeyi başardı.

Bir hayli sevilen bu oyunun devamı da gelmesi bekleniyordu. Devam oyunu olan The Last of Us Part II, tam 7 yıl sonra 2020 yılında oyuncularla buluştu. Oyun, eleştirmelerden tarafından oldukça beğenilirken, büyük bir oyuncu kitlesi tarafından ise yerden yere vuruldu.

The Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacakThe Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacak

The Last of Us Part II, en çok satan 3.oyun oldu

The NPD Group yöneticisi Mat Piscatella, Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda henüz 2 ay önce çıkan The Last of Us Part II’nin ABD’de en çok satan üçüncü PlayStation oyunu olmayı başardı. İlk iki sırada yer alan oyunlar ise Marvel’s Spider-Man ve 2018 yılında çıkan God of War oldu. Diğer yandan oyun, ABD’ye ek olarak yılın en çok satan üçüncü oyunu olmayı başardı. The Last of Us Part II’yi bu alanda geçmeyi başaran oyunlar ise Animal Crossing: New Horizons ve Call of Duty: Modern Warfare oldu.

PlayStation’ın en çok bilinen oyunlarından bir tanesi olan The Last of Us markasının bu kadar yüksek satış rakamlarına ulaşması çok da şaşırtıcı olmadı. Oyunun henüz iki ay önce çıkmış olmasına karşılık daha rekorlar kırması bekleniyor.


Sony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladıSony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladı
The Last of Us 2'den tarihi rekorThe Last of Us 2'den tarihi rekor

PAYLAŞ