Laptop Çok Çabuk Tükenen Pil Sorunu Nasıl Çözülür? - Haberler - indir.com

Laptop Çok Çabuk Tükenen Pil Sorunu Nasıl Çözülür?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-26 10:40:22
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Bilgisayarınızın bataryası; Aslında bataryalar minimum bir bilgisayarı 4 Saat götürebilir. Ancak bu istatistik sizin kullanım amacınız ve yönergenize göre değişebilir. Batarya çabuk bitiyor ve çok hızlı ısınıyor ise bu yazımızdan bilgi edinebilirsiniz.

Windows 10 Güncelleştirmelerini Kapatın!

Windows 10 Güncelleştirmeleri bilgisayarınızı sürekli olarak yorar açarken kaparken her zaman bilgisayarınızı meşgul eder bu sebep dolayısı ile bilgisayarınızı maksimum performans sağlamak için pil tasarrufunu kapatır ve tamamen batarya düşmanı haline gelir.

Windows 10 Sürekli Çalışan Hizmetler!

Windows 10 üzerinde bazı hizmetler çalışmaktadır bu hizmetlerden bazıları önemli bazıları ise o kadar önemli değildir. Eğer hizmetleri ve bazı eklentileri kapatmak istiyorsanız Windows Search> Hizmetler> Gereksiz Hizmetleri tespit ederek temizleyebilirsiniz.( Faks,Telefon,Sunucu,SMDP,Hızlı Getirme) bunlar genelde bilgisayarı çok yoran hizmetlerdir. 

Windows 10 Başlangıç Uygulamaları!

Bu uygulamalar bilgisayarınız açılırken onu meşgul eden uygulamalardır. Bu uygulamalar sayesinde piliniz hızla tükenebilir. 

Windows 10 Performans Görünümü!

Eğer cihazınız fazla güçlü bir donanıma sahip değilse tüm areo efektlerini kapatarak bataryayı ve performansı dengeli bir biçimde koruyabilirsiniz. 

Bu işlemler sonucunda bir fayda görmediyseniz bu batarya ve sistem ömrü ile alakalı olabilir. Daha fazla teknik detay için müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

 





PAYLAŞ