Lansman öncesi Realme Book özellikleri ve fiyatı aktarıldı - Haberler - indir.com

Lansman öncesi Realme Book özellikleri ve fiyatı aktarıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-19 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Realme’nin ilk düzüstü bilgisayar modeli olarak sunulan Realme Book, lansmana 1 gün kala tüm özellikleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. İşte Realme Book özellikleri ve fiyatı belli oldu. 

Son dönemler içerisinde akıllı cep telefon modelleri ile adından sıkça söz ettiren Realme, ilk dizüstü bilgisayar modeli ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir hakkında çeşitli bilgiler sunulan Realme Book, elde edilenlere göre 18 Ağustos'ta yapılacak olan bir lansman ile tanıtımı yapılacak. Realme Book, tüm özellikleri ve fiyatı ile lansmana bir gün kala kullanıcıların karşısına çıktı. 

Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      

realme Book tüm özellikleri belli oldu

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Realme'nin ilk dizüstü bilgisayar modeli olan Realme Book bugün içerisinde bir poster ile tüm özelliklerini sundu. Çin'de bir mağazada görüntülenen Realme Book, posterde yer alan bilgiler sebebiyle tüm özelliklerini ortaya dökmüş oldu. Şimdi ise tanıtımının yapılmasına 1 gün kala tüm detayları ortaya çıkan Realme Book'un özelliklerini değerlendirmek gerekiyor. Posterden elde edilen bilgilere bakıldığında 14 inç büyüklüğünde bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkan Realme Book, bu ekranda 2K WQHD çözünürlük sunacak. sRGB renk uzayının %100‘ünü destekleyen bu ekran, aynı zamanda 3:2 en boy oranına sahip olacak. Yani Realme Book ekran noktasında da kullanıcıların tatmin olmasını sağlayacak. 

Çalıma performansını 11. Nesil Intel Core i5-1135G7 işlemciden alan Realme Book, bu işlemci sisteminin performansını 16GB RAM DDR4 bellek ile destekleyecek. Depolama kısmında ise 512GB‘lık bir SSD'yi bünyesinde barındıran Realme Book, yine içerisinde 11 saat kullanım sunabilen bir bataryaya sahip olacak. Bu batarya için ise 65W hızlı şarj desteğiğne sahip olacak olan Realme Book, bu sayede kısa bir süre içerisinde şarj olabilecek. Bir diğer açıdan ise üzerinde Harman Kardon imzalı DTS sertifikalı çift hoparlör taşıyacak olan Realme Book, 3.5mm jak girişi, 2 adet USB-C girişi ve 1 adet USB-A portuna sahip olacak.

Realme Book fiyat etiketi

Realme Book’un fiyat bilgisine bakıldığında posterde 4699 CNY fiyat etiketi olduğunu söylemek mümkündür. Bu da yaklaşık olarak 755 dolara karşılık geliyor. Yani Realme Book kesin bir şekilde 725 dolar fiyat etiketi ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Fakat bu fiyatın ülkelerdeki vergilere göre değişiklik göstereceği de bilinen bir durumdur. Tüm bunlara rağmen Realme Book'un kısmen de olsa uygun fiyatlı olduğunu söylemek mümkündür. Realme'nin bu yeni dizüstü bilgisayarı hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

 


Realme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldıRealme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldı
Realme Book için tanıtım tarihi verildiRealme Book için tanıtım tarihi verildi
Realme Book'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıRealme Book'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ