Lansman gerçekleşti: Youtube Music hakkında bilmeniz gerekenler - Haberler - indir.com

Lansman gerçekleşti: Youtube Music hakkında bilmeniz gerekenler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 14:03:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

YouTube bugüne kadar sadece klip ve video çalışmaları yapmış ama içerisinde bir çok müzik barındırmıştı. Kullanıcılar buradan dinledikleri müzikleri farklı uygulamalar ile kaydederek dinlemeye çalışıyordu. Ancak artık bu durum YouTube Music uygulaması ile kalkıyor!

YouTube music diğer müzik dinleme uygulamalarının yanı sıra YouTube sihrinin üzerinde geliştirilmiş, müzik dünyasının tümünün kolayca keşfedilmesini hiç olmadığı kadar kişiselleştirmek için yeni bir müzik yayın akış servisi olarak karşımıza geldi. Bu uygulama ile hem dinleyebilir, hem izleyebilir, hem keşfedebilirsiniz. Müziğin sizi harekete geçirmesini sağlayacak YouTube tabanlı YouTube music rakiplerini geride bırakacak gibi gözüküyor.

YouTube Music, Türkiye kullanımına açılıyorYouTube Music, Türkiye kullanımına açılıyor

YouTube Music Hakkında Bilmeniz Gerekenler

YouTube Music kullanıcılara bir çok özellik sunuyor, işte YouTube Music hakkında bilmeniz gereken önemli kriterler:

  • Orijinal albümler, single'lar, remikslerle birlikte canlı performanslar ve cover'lar gibi yalnızca YouTube'da bulabileceğiniz içerikler.
  • Binlerce çalma listesi: Ne yaptığınız veya nasıl hissettiğinize göre, binlerce seçenek arasından size en uygun olan çalma listesini seçin.
  • Popüler videolar: Türkiye'den ve dünyadan hit videolar Hotlist sayfanızda. izlediğiniz videolara göre oluşan video önerileri Ana Sayfanızda.
  • Size özel öneriler: Ana Sayfanız, daha önce dinlediğiniz müzikler veya bulunduğunuz konuma göre size yeni önerilerde bulunur.
  • Akıllı arama özelliği: Adını hatırlayamadığınız şarkıları bile YouTube Music'te kolayca bulursunuz. şarkı sözleri ile birlikte veya şarkıyı tarif ederek arama yapın.
  • YouTube Music Premium'a aboneliği ile, Wifi'a bağlandığınızda Çevrimdışı Karışık Listeniz otomatik kaydedilsin. Beğendiğiniz şarkıları kendiniz de indirebilirsiniz.



İlgili uygulamalar
YouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldıYouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldı
Youtube Music neden tercih edilmeli?Youtube Music neden tercih edilmeli?

YouTube Music Nedir? Avantajları Nelerdir?


PAYLAŞ