Land Sliders Mobil Oyunu İncelemesi - Haberler - indir.com

Land Sliders Mobil Oyunu İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 13:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Grafikler bakımından ele alınacak olursa azıcık çocukça grafikleri mevcut, ancak eğlenceli ve neşeli bir hava katıyor. 93 değişik karakter var ve oldukça hoş. Bütün karakterlerin kendiyle ait olduğu toplanması gerekli olan nesneler var. Bir haritada bütün nesneler toplanırsa oyuncuya bonus veriliyor. Bu nesnelerle de karakter level atlıyor ve level atladığında hem para, hem de o karaktere ait özellik kazanılıyor. Mesela seçtiğiniz karakter 2 level olunca ve acı sos +2 saniye daha fazla kullanılabilir oluyor.

Oyunda yeni bir karakter kazanabilmek için 100 para toplayıp kutunun açılması gerekiyor. Her karakterle beraber toplanması gereken nesne de değişiklik gösteriyor.

Haritada hayatta kalabilmek için karaktere saldırıda bulunanlardan kaçmak ya da öldürmek lazım. Öldürmek için de genel olarak haritada acı sos bulunuyor. Toplamanız halinde kısa bir zaman canavarlar yok edilebiliyor. Zaman sona erdikten sonra temas edildiği anda karakter ölüyor.

Oyunda ölmenin diğer bir seçeneği de suya veyahut dünyadan aşağıya düşmek. Kısa bir zaman için suyun veya boşluğun üstünden uçarak geçilebilir. Hemen hemen bir saniye sonrasınra karşı tarafa uçulmazsa ne yazık ki...

Genel olarak haritada sarı renkli ünlemler görev anlamı taşıyor. Oyuncuların her oynayışında görevlere karşılaşma şansı olmayabiliyor. Karşılaşılsa bile oldukça zor gelen görevler olabiliyor. Kırmızı renkli yerlerden de bir diğer levele geçilebilir. Bütün nesneleri toplanıp bir diğer levele geçilirse bonus nesne alınır.

 





PAYLAŞ