Lamborghini Gallardo Kazanmak İster misin? - Haberler - indir.com

Lamborghini Gallardo Kazanmak İster misin?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji
Televizyon'da Özkan Uğur'un canlandırmış olduğu Master Yandex tiplemesiyle reklamları yayınlanan Yandex.Browser yapacağı çekilişle Lamborghini Gallardo LP560-4 veriyor.

En çok beğenilen ve üstün teknolojilerle donatılan bu spor arabayı kazanabilmek için yapmanız gereken şey çok basit. Dünya üzerinde en çok beğenilen ve üstün teknolojilerle donatılmış spor arabaların başında gelen Lamborghini Gallardo'yu kazanabilmek için yapmanız gereken şey çok basit. Lamborghini Gallardo kazanabilmek için çekilişe katılmak isteyen kullanıcıların 19 Mayıs 2013 tarihine kadar Yandex Browser ile kazan.yandex.com.tr adresini ziyaret ederek kayıt olmaları gerekiyor.

27 Mayıs 2013 tarihinde Yandex Türkiye ofisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekilişle belirlenecek olan şanslı Yandex Browser kullanıcısı, 3 Haziran 2013 Pazartesi günü ilan edilecek.

Çekilişe katılmak için hiçbir ücret ödemeniz gerekmiyor sadece yapmanız gereken Yandex Browser ile belirtilen adrese gitmek. Kolay bir şekilde çekilişe katılabilirsiniz, tamamen ücretsiz bir şekilde bir milyon türk lirası değerinde olan bu ultra spor araca sahip olabilirsiniz. Çekiliş Yandex tarafından karşılanıp noter huzurunda gerçekleşecek. Katılmayı unutma!




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ