Lacie 5 TB'lık Sabit Diskini Tanıttı - Haberler - indir.com

Lacie 5 TB'lık Sabit Diskini Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-21 19:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler depolama ve veri cihazları üreten şirket olan Seagate çatısı altında yer alan LaCie tarafından yepyeni bir model tanıtıldı. Oldukça şık bir tasarıma sahip olarak sunulan bu yeni sabit disk modeli sunmuş olduğu yüksek depolama alanıyla da dikkat çekiyor. Tasarım noktasında minimalist bir çizgi tercih eden şirket bu yeni sabit disk modelini Mac bilgisayarlar haricinde Windows destekli bilgisayarlar için de sunuluyor. Lacie’nin bu yeni modeline bakacak olursak sabit diskin 5 TB ve 2 TB kapasiteli iki farklı versiyonunu görüyoruz. Bu yeni model sabit diskin okuma hızı 540 MB/saniye olarak belirlenmişken model tasarım noktasında elmas kesimli metal bir kasa ile geliyor. Bu yeni sabit disk hem şık görünümü hem de minimalist yapısı ile oldukça taşınabilir bir boyutta kullanıcılara sunuluyor.

5 TB’lık Sabit Disk Laice Duyuruldu

Seagate, profesyonel fotoğrafçıları hedeflediği 12TB kapasiteli yeni diskini duyurdu.Seagate, profesyonel fotoğrafçıları hedeflediği 12TB kapasiteli yeni diskini duyurdu.

Yüksek depolama alanı ile yüksek performansı önemseyen kullanıcılar için oldukça tercih edilebilir bir model olduğunu ifade edebiliriz. Ayrıca tasarıma da önem veren bir model olan Seagate tarafından daha uygun fiyata sahip sabit disk modelleri de CES kapsamında duyurulmuş durumda. Baktığımız zaman FireCuda 510 modeli oyun severler için ön plana çıkan bir cihaz oluyor. USB-C Backup Plus Ultra Touch, USB 3.0 destekli Backup Slim ve son olarak Backum Plus Portable modelleri Seagate’nin sunmuş olduğu diğer yeni cihazlar arasında bulunuyor.

Seagate'den Yeni 2 TB'lık SSD Tanıtıldı

FireCuda modeli Mart ayı ile beraber kullanıcılar için satışa çıkacakken, Ultra Touch Ocak ayında satışta olacak. 1 TB olan versiyon 70 dolar olacakken 2 TB ise 90 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Portable ve Slim serisi cihazların ise önümüzdeki ay ile beraber piyasaya girmesi bekleniyor. 1 TB Slim model 60 dolar olacakken 2 TB’lık model ise 80 dolar satış fiyatına sahip olacak. Portable 4 TB model 110 dolar ve en büyük depolamalı 5 TB versiyon için ise 130 dolar  fiyat etiketi bulunacak. Özellikle sabit disk arayan kullanıcılar için hız, performans, kapasite ve tasarımın ön planda olduğu bu yeni seriler tercih edilebilir diyebiliriz.  


Seagate'den Yeni 2 TB'lık SSD TanıtıldıSeagate'den Yeni 2 TB'lık SSD Tanıtıldı

PAYLAŞ