Kurtadam Simülasyon Oyunu: Werewolf Tycoon (Video) - Haberler - indir.com

Kurtadam Simülasyon Oyunu: Werewolf Tycoon (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Joe Williamson ve Sam Twidale adlı iki üniversite öğrencisi tarafından geliştirilmiş Werewolf Tycoon, kurtadam olarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oldukça eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

İnsanlarla beslenen bir kurdu kontrol edeceğiniz oyunda, şehirdeki bir parkın çalılıkları arkasına saklanarak ava çıkacaksınız. Parka gelen insanların karşısına bir anda çıkacağınız oyunda, onları yiyerek, kurdu hayatta tutmaya çalışacaksınız.

WereWolf Tycoon

Başlangıçta basit gibi görünen ancak oynadıkça daha da zorlaşan oyunda, kurdu kontrol etmek için cihaz ekranına tek bir dokunuş yeterli oluyor. Piksel tabanlı grafikleri, iki boyutlu oyun dünyası, etkileyici oyun müzikleri ve ses efektleriyle dikkatimizi çeken Werewolf Tycoon'u, kendisine anlık eğlence arayan oyunculara öneriyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak Android telefon ya da tabletinizde oynayabileceğiniz Werewolf Tycoon adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştiricinin yayınladığı oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca oyun önümüzdeki günlerde iOS için de yayınlanacak.




Werewolf Tycoon Oynanış Videosu


PAYLAŞ