Küresel Telefon Rehberi Uygulaması: TrueCaller (Video) - Haberler - indir.com

Küresel Telefon Rehberi Uygulaması: TrueCaller (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İsveç merkezli Truecaller girişimiyle aynı adı taşıyan Truecaller mobil uygulaması, telefonunuza gelen aramaların kimin ya da hangi kurum tarafından yapıldığını gösterebilen ücretsiz bir arama yönetim uygulamasıdır.

Dünya genelinde milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ve Android Wear desteğine sahip olan uygulama sayesinde telefonunuza gelen aramaların kim tarafından yapıldığını görebilir, geniş spam listesinden faydalanarak istemediğiniz numaraları engelleyebilir, dünya genelinde numara sorgulaması yapabilir ve telefon rehberinizdeki kişilerin sosyal ağlarda kullandıkları fotoğraflar ile uygulamayı zenginleştirebilirsiniz.

TrueCaller

Telefon rehberinizde kayıtlı olmasa bile arayanın kim olduğunu gösterebilen Truecaller, Twitter kişilerini takip etmenize ve tweet atmanıza da imkan tanıyor. Yelp entegrasyonuna da sahip olan uygulama tüm dünyadaki kayıtlı olan firmaların bilgilerini de size gösterebiliyor.

Günlük olarak 200 bin kullanıcının katıldığı küresel bir arama topluluğu haline gelen Truecaller, şu anda tüm dünya genelinde 85 milyon kullanıcı sayısına ulaşmış durumda. 

Türkçe dil desteği sayesinde kolaylıkla Android, iOS ve Windows Phone cihazlarınızda kullanabileceğiniz Truecaller uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan Truecaller tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Truecaller Tanıtım Videosu


PAYLAŞ