Kullanım sayıları ve özellikleri ile dikkat çeken 5 selfie güzelik uygulaması - Haberler - indir.com

Kullanım sayıları ve özellikleri ile dikkat çeken 5 selfie güzelik uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 22:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Sosyal medya mecraların olmazsa olmazı Selfie, yazılımcılar için dünya çapında uygulama geliştirmek için öneli bir alan oldu. Sosyal medya kullanıcıları içinse daha başarılı bir fotoğraf paylaşımına yardımcı oluyor. Önemli derecede kullanıcı sayısına ship olan selfie uygulamalrını bugün bu haberimizde sizler için derledik. Makyaj özelliklerinden, gerçek zamanlı filtrelere, kolajlardan vinyetlere kadar pek çok özelliği bulunduran 5 selfie uygulamasına gelin birlikte göz atalım.

1- Sweet Selfie

Instagram Hikayelere Yeni 'Selfie' Çıkartması Özelliği GeldiInstagram Hikayelere Yeni 'Selfie' Çıkartması Özelliği Geldi

Play Store’de en çok öne çıkan Selfie uygulamalarından bir tanesi olan Sweet Selfie, ücretsiz olarak sizlere hizmet sunuyor. Bu uygulamada kolaj seçeneği ve aynı zamanda akıllı düzenleme seçenekleri yer alıyor. Ayrıca vinyet ve Retro gibi seçenekler sunan Selfie uygulaması, çıkarmalar ve filtreler gibi popüler özelliklere sahip. Bünyesinde makyaj fonksiyonlarına yer veren bu uygulama, Selfie düzenlerken saç stili değiştirme ve diş beyazlatma gibi özelliklerden de faydalanılmasını sağlıyor.

2- Facetune

16 Türk Lirasına sahip olacağını bu Selfie uygulaması, en güçlü Selfie uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dişlerinizi beyazlatabilir, gözlerde oluşan kırmızı yansımaları kaldırabilen bu uygulama, aynı zamanda portrelerin kolay bir şekilde düzenlenmesini sağlıyor. Arka planı Fulu yaparken makyaj fonksiyonları sunduğunu da siz değerli okurlarımıza sunalım.

3- Candy Camera

Yüzde fazla efekt bulundurmayan bu uygulama, Selfielere gerçek zamanlı efekt eklemenize yardımcı oluyor. Aynı Sweet Selfie’de olduğu gibi çıkartmalar ve kolajlar özelliğine sahip olan Selfie uygulaması, sessiz kamera özelliği sayesinde toplum içerisinde kimseyi rahatsız etmeden fotoğraf çekmenize yardımcı oluyor. Uygulamada öne çıkan bir diğer özellik ise herhangi bir ücrete tabi tutmadan sınırsız video arama. Bu sayede görüntülü konuşmalarda dilediğiniz filtreleri kullanarak dilediğiniz kadar konuşabiliyorsunuz.

4- Beauty Plus

Aynı Facetune’da olduğu gibi kullanıcıları aknelerden kurtaran ve dişlerinizin bembeyaz bir şekilde görünmesini sağlayan Beaty Plus, diğer Selfie uygulamalarından ayrılan bir özelliği var. Selfielerin yanı sıra boydan yakalanmış fotoğrafları da düzenleyebilen uygulama kullanıcıların daha ince ve daha uzun bir şekilde görünmesine yardımcı oluyor. İlk olarak Asya tarafında ortaya çıkan bu uygulama, ten renginizi değiştirmek içinde sizlere seçenek sunuyor. Grup çekimlerinde yüzleri tanıma özelliğine sahip olan bu uygulama, eller serbest seçeneği de sunuyor.

5- Retrica

100’den fazla bulundurduğu çıkartma ile ve anlık olarak uygulanabilen filtreleri ile pek çok kullanıcının gözdesi haline gelmiş uygulama olan Retrica, bir selfie uygulamasının ötesinde fotoğraf düzenleme uygulaması olarak da karşımıza çıkıyor. Fotoğrafların yanı sıra video ya da GIF içerikleri oluşturmanıza olanak tanıyan selfie uygulaması, basit arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanımı kullanıcılara sağlıyor. Bu uygulamayı diğer Selfie uygulamalarından ayıran özellik ise bir topluuğa sahip olması. Bu sayede kullanıcılar fotoğraflarını oluştururken öte yandan topluluktaki diğer üyeler ile iletişim kurabiliyorlar. Peki sizin selfie uygulamanız hangisi?


iOS 12.1 İle Beraber Selfie Kalitesi ArtacakiOS 12.1 İle Beraber Selfie Kalitesi Artacak
Samsung Cihazlar Kilit Açıldığında Otomatik Selfie ÇekecekSamsung Cihazlar Kilit Açıldığında Otomatik Selfie Çekecek

PAYLAŞ