Kullanıcılarının merakla beklediği özellik nihayet Netflix'e geliyor - Haberler - indir.com

Kullanıcılarının merakla beklediği özellik nihayet Netflix'e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-03 19:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Netflix, her geçen gün farklı bir özellik ile karşımıza çıkarak kullanıcılarını sevindirmeyi başarıyor. Netflix'ın en sevilen özelliklerinin arasına bir yenisi daha ekleniyor. Platform izlemeye devam et özelliğini yaptığı yenilik ile beraber kişileştirme imkanı sunacak. Söz konusu bu yenilik kısa bir süre sonra kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Netflix platformuna yeni bir özellik daha ekleniyor

Bildiğiniz üzere Netflix platformunun ana sayfası üzerinde sürekli çıkan "izlemeye devam et" kısmı için yeni bir kişiselleştirme imkanı daha ekleniyor. Yakın zamanda gelecek olan bu özellik ile beraber artık yarım kalan sizi ya da herhangi bir içerikte izlemeye devam et özelliği kaldırılacak. Bu sayede kullanıcılar ana sayfa üzerinde yer alan izlenmeye devam et kısmını artık kendi tercihlerine göre yönetebilecek ve kendi tercihleri doğrultusunda hareket edecekler. 

Netflix'in son çeyrek rakamları yükselişin devam ettiğini gösteriyorNetflix'in son çeyrek rakamları yükselişin devam ettiğini gösteriyor

Şu an itibariyle Netflix platformuna giriş yaptıklarında ana sayfalarında yer alan içerikleri, Netflix önerilerini ve aynı zamanda en son seyrettikleri dizi ve filmleri görüntüleyecek. Bu da kullanıcılar için oldukça kaliteli bir değişiklik olacak gibi gözüküyor. Bu aşamada dakikası dakikasına kayıt olan son seyretme süreleri, kullanıcıların daha önce seyrettiklere kaldıkları yerden sorunsuz bir şekilde devam etme imkanı sağlıyor. Fakat şöyle ki kullanıcıların herhangi bir içeriği izlemekten vazgeçen kullanıcılar, içerikleri bu kısımdan kaldıramıyorlar. 

Sorun olarak algılanan bu duruma el atan Netflix, Android işletim sistemi bulunan Netflix Beta sürümünde yeni özellikleri aktif hale getirmeye başladı. İçeriklerin detaylarına dokunulduğunda en alt kısımda yer alan "Remove From Row" yani "Sıradan Çıkar" özelliği sunuluyor. Bu özellik ile beraber izlenme esnasında seçilen içerikler artık kaldırılıyor. Yakın zamanda tüm cihazlara sunulacak olan bu özellik ile beraber Netflix kullanıcıları daha profesyonel bir uygulama kullanımı sağlayacaklar. Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda hareket eden Netflix, daha öncede ebeveyn kontrolünü kullanıcıların beğenisine sunmuştu. 

 


İlgili uygulamalar
Netflix Dizi ve Filmlerini Nasıl Değerlendiriyor?Netflix Dizi ve Filmlerini Nasıl Değerlendiriyor?
Netflix, büyümek için 2 milyar dolar borçlanmayı planlıyorNetflix, büyümek için 2 milyar dolar borçlanmayı planlıyor
Netflix izleme geçmişi nasıl silinir?Netflix izleme geçmişi nasıl silinir?

PAYLAŞ