Kule Savunma Türünde Strateji Oyunu: TowerMadness 2 - Haberler - indir.com

Kule Savunma Türünde Strateji Oyunu: TowerMadness 2

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İlk kez 2010 yılında yayınlanan kule savunma türündeki TowerMadness'ın devam oyunu niteliği taşıyan ikinci versiyonu TowerMadness 2, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Limbic Software tarafından geliştirilen TowerMadness 2'de yine ilk versiyonda olduğu gibi uzaylılara karşı mücadele verecek ve kontrol ettiğiniz koyunları uzaylılardan korumaya çalışacaksınız. Çok kaliteli olmasa da tatmin edici oyun seslerine sahip olan oyun ayrıca üç boyutlu grafikleriyle kaliteli bir görsel deneyimi de sizlere sunmaktadır. 

İlk versiyona göre pek çok yeni içerik ve görev bulabileceğiniz oyunda 10 haritadan oluşan 4 farklı ortam üzerinde birbirinden farklı güçlere sahip 16 düşman türüne karşı savunma yapabileceğiniz gibi geliştirilebilir 11 silahı da savunma sırasında kullanabilirsiniz. Tek bir dokunuş ile kontrolü sağlayabileceğiniz TowerMadness 2, kontrolcü desteği ve kayıt dosyalarını bulut sunucuya kayıt edebilme gibi özellikleri de sizlere sunuyor.

iOS sürümünün 8.99 TL, Android sürümünün ise 4.99 USD fiyat etiketi ile satılan oyunu aşağıdaki bağlantılara tıklayarak cihazınıza yükleyebileceğiniz gibi aynı zamanda TowerMadness 2 Oyun Videosu'nu izleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.




TowerMadness 2 Oyun Videosu


PAYLAŞ