Kule Savunma Oyunu: Commando Jack (Video) - Haberler - indir.com

Kule Savunma Oyunu: Commando Jack (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

3 boyutlu grafikleriyle kendi türünde oldukça iddialı bir yere sahip olan Commando Jack, Chillingo ve Colosal Games tarafından hazırlanmış eğlenceli bir mobil kule savunma oyunudur.

FPS unsurlarının ön plana çıktığı oyunda, belli bölmelere savunma silahlarınızı yerleştirerek kurduğunuz kulelerden herhangi birini kontrol edecek ve uzaylıların istila ettikleri Londra'yı onları yok ederek kurtarmaya çalışacaksınız.

Commando Jack

Heyecan dolu oynanışıyla senaryolu ve sonsuz türde oyun modlarının yer aldığı oyunda 46 seviye, 21 çeşit silah, 21 farklı güçlere sahip düşman ve 2 tane de büyük bölüm sonu canavarı ile karşılaşabilir, oyunda elde ettiğiniz başarılarınız sayesinde kulelerinizi ya da sahip olduğunuz silahları geliştirebilir, oyun içerisinde bulunan insansız hava araçlarını kullanarak düşmanların üzerine bombalar yağdırabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz Commando Jack'i aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Commando Jack Tanıtım Videosu


PAYLAŞ