Kulaklık Girişinden Vazgeçemeyenler İçin 7 Akıllı Telefon Önerisi - Haberler - indir.com

Kulaklık Girişinden Vazgeçemeyenler İçin 7 Akıllı Telefon Önerisi

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz üzere 2017 ile beraber teknoloji dünyasındaki akıllı telefonlarda kulaklık girişlerinin kaldırılmaya başlandığını gördük. Apple’ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus serisi ile beraber kaldırmaya başladığı 3.5 mm’lik kulaklık girişi sonrasında birçok üretici marka da modellerinde kulaklık girişine yer vermemeye başladı. Bu durum birçok kullanıcı tarafından beğenilse de, bu duruma tepki gösteren bir kısımda bulundu. Kablosuz kulaklık üreticilerinin işine yaradığı bu durum sonrasında hala yeni yıl ile beraber kulaklık girişlerini kaldıran markalar ve modelleri bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde güncel ve hala kulaklık girişine sahip olan akıllı telefon modellerinden bahsedeceğiz. Eğer bir telefon alma düşünceniz var ise ve 3.5 mm’lik kulaklık girişini seviyorsanız, listemize göz atmanızı öneririz.

Kulaklık Girişine Sahip Akıllı Telefonlar 2018

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi?Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi?

Samsung’un Note serisi amiral gemisi cihazı olan Galaxy Note 9, kulaklık girişi kaldırmayan cihazlar arasında bulunuyor. Sahip olduğu S-Pen’i ve 128 GB’lık dahili depolama alanı ile dikkat çeken model kulaklık girişi ile kablolu kulaklık kullanımına izin veriyor. Büyük ve geniş ekranı ile iyi bir pil kapasitesine sahip olan Galaxy Note 9 başarılı kamera yetenekleri ve üst düzey donanım performansı ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus

Piyasanın güçlü amiral gemisi modellerinden olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri Apple’ın başlatmış olduğu kulaklık girişi kaldırma serüvenine katılmayan modeller arasında yer alıyor. Oldukça güçlü teknik özellikler ve kamera yeteneklerine sahip olan Galaxy S9 ailesi de kulaklı girişli modeller arasında tercih edilebilir bir cihaz oluyor.

LG G7 ThinQ

LG’nin çentikli amiral gemisi modeli olan LG G7 ThinQ modeli de 3.5 mm kulaklık girişinden vazgeçmeyen modeller arasında yer alıyor. Cihaz sahip olduğu 6.1 inçlik çerçevesiz ekranı ve 64 GB dahili depolama ile 4 GB RAM belleğiyle 8 çekirdekli Snapdragon 845 işlemcisine sahip durumda. Ayrıca modelde yer alan Quad DAC ses teknolojisi ile üst seviye bir kulaklık ile güçlü ses aktarımı gerçekleştirebiliyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus

Yine Güney Koreli şirket Samsung’un 2017 amiral gemisi cihazları olan Galaxy S8 ailesi sahip olduğu kulaklık girişi ile listedeki yerini alıyor. Bu modellerde hala güçlü bir konumda bulunurken üst düzey ekran deneyimi ve şık tasarımı ile dikkat çeken modeller arasında bulunuyor. Kulaklık severlerin tercih edebileceği modellerden birisi de Galaxy S8 serisi diyebiliriz.

OnePlus 6

Çinli üretici OnePlus’ın başarılı tasarıma çizgilerine sahip modeli OnePlus 6, gerek ekranı gerekse yüksek performansı ile öne çıkan bir model oluyor. Ayrıca cihazın 3.5mm’lik kulaklık girişi de modelde kaldırılmayan önemli detaylardan birisi olarak gözüküyor.

Honor 10

Huawei’nin alt marka konumunda yer alan Honor’un başarılı yeni Honor 10 model serisi 3.5 mm’lik kulaklık girişi modeller arasında bulunuyor. Honor 10 sahip olduğu 5.84 inçlik ekranı ve 128 GB dahili depolaması ile dikkat çeken cihazlar arasında bulunuyor. Son olarak modelin 4 GB RAM ve 3400 mAh pile sahip olduğunu belirtelim.

ASUS ZenFone 5Z

Asus’un amiral gemisi modellerinden olan 5Z modeli güçlü özellikleri ve şık tasarımının yanı sıra 3.5mm kulaklık girişinden vazgeçmeyen cihazlar arasında bulunuyor. Bu cihazda da Snapdragon 845 işlemcisi ile beraber 6 GB RAM ve 3300 mAh’lik bir pile sahip olduğunu belirtelim.


Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacakSamsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak
Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı AçıklandıHuawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı
Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!

PAYLAŞ