Küçük Esnafa Ücretsiz Perakende Yazılımı: Mahalle Esnafı - Haberler - indir.com

Küçük Esnafa Ücretsiz Perakende Yazılımı: Mahalle Esnafı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mahalle büfeleri, bakkalları gibi küçük işletmeler için geliştirilmiş olan Mahalle Esnafı programı sayesinde artık mahalle esnafları stoklarını bilgisayar ortamına aktararak kolay bir şekilde satış işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

'İste Kapına Gelsin' sloganıyla kayıtlı olan kasabından bakkalına, manavından büfesine kadar tüm mahalle esnaflarına perakende desteği veren mahalleesnafi.com portalının geliştirdiği ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen Mahalle Esnafı programı sayesinde kullanıcılar, aktif internet bağlantısı üzerinden içerisinde 36 binden fazla ürünün yer aldığı sisteme bağlanarak barkod bilgilerini alabilir ve ürün fiyatları ile stok durumlarını güncelleyerek satış işlemi gerçekleştirebilirler.

Mahalle Esnafı

Bunlara ek olarak günlük kar-zarar verilerinin de görüntülenmesini sağlayan program ile alım ve satış tanımlaması, müşteri kaydı, stok ekleme, stok kartı güncelleme, kayıt düzenlemesi, stok fiyatları güncelleme gibi işlemleri de kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Ücretsiz olarak Windows bilgisayarlar için indirmeye sunulan ve oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Mahalle Esnafı programını aşağıdaki bağlantı üzerinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ