Kripto Paralara İlgi Duyanlar İçin 10 Faydalı Mobil Uygulama - Haberler - indir.com

Kripto Paralara İlgi Duyanlar İçin 10 Faydalı Mobil Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 14:33:45
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

Bitcoin'in başını çektiği kripto paralar son dönemlerde para piyasalarında fazlasıyla değerlenmeye başladı ve doğal olarak kripto para müdavimleri her geçen artmaya başladı. İşte Kripto paralarla ilgili olarak işlerinizi görebileceğiniz uygulamalar:

BTCM: Para birimlerine ve takas sitelerine göre detaylı fiyat takibi, anlık Bitcoin ağ bilgileri ve BTC çeviri aracı sunar. Fiyat bilgileri, farklı para birimleri için borsaların tüm verilerini içerir.

Ayrıca bilinenler üzere kripto para ile ilgili olan ve Android kullanıcıları olan kişilerin  ana ekranlarında Bitcoin ve Litecoin fiyatlarının canlı olarak görebilmelerine olanak sağlayan bir uygulama olarak biliniyor. Birçok insanda bu kapsamda Bitcoin Ticker uygulamasını cep telefonu ile kolaylıkla girerek  kullanıyor. 

Blockfolio: Blockfolio, coin borsalarında yaptığınız işlemleri kayıt altında tutup kolayca takip etmenizi sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulamanın Bittrex, Btfinex, ve Binance  gibi birden fazla borsayla bağlantılı çalıştığını söyleyebiliriz. özellikle 

Xapo: Xapo Bitcoin bankasının cüzdan uygulaması. En güvenli cüzdan uygulamalarından biri, kolay kullanım ve basit arayüz sunarak kripto para saklamayı güvenli hale getiriyor.

Bitcoin Crush: Ücretsiz Bitcoin dağıtan oyun. BitPlay.Today'in piyasaya sürdüğü oynarken BTC dağıtan oyunlardan biri. Hesabınızda gereken miktarda Bitcoin biriktiğinde çekim yapabilirsiniz.

Bitcoin Aliens: Dünyanın en çok kullanılan Bitcoin musluklarından biri olan Bitcoinaliens.com'dan ücretsiz BTC kazanma uygulaması. Uygulama içerisindeki görevleri tamamlayarak belirli periyotlarda Bitcoin kazanmak mümkün.

Coinbase: Coinbase; Bitcoin, Ethereum ve Litecoin bakiyenizi güvenle saklayabileceğiniz cüzdan uygulamaları arasında dünyada en çok bilinenidir. Bir cüzdan uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır. 





PAYLAŞ