Kripto para tekrar yükselişe geçti - Haberler - indir.com

Kripto para tekrar yükselişe geçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Uzun bir süredir yaşanan düşüşler sebebiyle yatırımcıları üzen kripto para yükselişe geçti. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple'da yaşanan son durum yatırımcıları mutlu edebilir.

Uzun bir süredir dalgalı bir şekilde devam eden Bitcoin, yeni güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz aylar içerisinde önemli olarak düşüş yaşayan kripto para birimi, yeni ayın ilk günlerine yatırımcılarını mutlu ederek başladı. Bir ara 32 bin dolar seviyelerine kadar gerileme yaşatan Bitcoin, yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Bitcoin, haftanın üçüncü gününe yüzde 5.41'lik artışla başladı. Yaşanan bu artışla beraber yeni günde 38.722 dolardan işlem gören Bitcoin, yeniden yatırımcıların radarına girmiş oldu. Dalgalı bir şekilde devam değerleri yüzünden son dönemlerde yatırımcılarını üzen sanal para, ne kadar daha yükselmeye devam edeceği ile merak ediliyor. Bitcoin'in yanı sıra merak edilen diğer kriğer kripto para birimleri de yeni günde yüksek rakamlar sunuyor. Ethereum, Ripple ve Dogecoin'in yeni değeri.

Hazine ve Maliye Bakanı kripto paralarda vergilendirmeyi açıkladıHazine ve Maliye Bakanı kripto paralarda vergilendirmeyi açıkladı

Ethereum, Ripple ve Dogecoin’de son durum

Bitcoin’in ardından en büyük ikinci kripto para irimi olan Ethereum'da yüksek rakamlarıyla dikkat çekti. Sanal para birimi yaşamış olduğu yüzde 6.93'lük artışla beraber yeni günde 2.821 dolardan işlem görmeye başladı. Son bir haftadır inişte olan sanal para birimi, bu sabah yeniden tavan yaptı ve yatırımcıların yüzünü güldürdü. Elon Musk'ın adeta gözbebeği olan Dogecoin’de artış yolunda seyreden kripto paralar arasında er aldı. Yüzde 15.89'la yeniden yükselişe geçen Doge, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Diğer sanal para birimlerine göre değerini koruyan kripto paralar yeni de kayıp yaşatmıyor.

Yeni güne Ripple’da yatırımcılarını mutlu ederek başladı. Ortalama olarak 900 ila 1000 dolar arasında seyreden bu sanal para birimi yüzde 3,25'lik artışla beraber Çarşamba sabah saatlerinde 1.040 dolardan işlem görüyor. Özellikle son bir ay içerisinde Bitcoin gibi ciddi bir düşüş yaşayan sanal para birimi, yeniden yükselişe geçerek bir kez daha umut verdi.


Bursaspor kripto dünyasına açılıyorBursaspor kripto dünyasına açılıyor
PayPal, kripto para cüzdan desteği sunacakPayPal, kripto para cüzdan desteği sunacak
Binance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklamaBinance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklama

PAYLAŞ