Kripto para reklamları 2016'dan beri Reddit'te yasakmış! - Haberler - indir.com

Kripto para reklamları 2016'dan beri Reddit'te yasakmış!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 16:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Facebook ve Google gibi teknoloji şirketleri, yakın zamanda dijital para birimleri için reklamları yasakladıklarını açıkladı. Reddit'in 2016 yılının başından bu yana kripto para birimi reklamlarını yasakladığı ortaya çıktı, ancak Anakart tarafından ilk kez görüldüğü üzere bir basın açıklamasında hiçbir zaman duyurulmadı. Bugün, Reddit, Kripto para ile ilgili Google önbelleğe alınmış reklamlarını da engellemek için politikasını genişletti.

Reddit'in, kripto-para birliği meraklıları için gelişen bir platform olduğu ve doğasını anonim bir açık söylemli forum olarak verdiği düşünüldüğünde, yasak, tuhaf görünebilir. Farklı para birimlerine yatırım yapan, karanlık ağa erişen ve hatta Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve Litecoin kurucusu Charlie Lee'nin para birimlerindeki güncellemelerle ilgili çeşitli kripto-dolar ve nüansları tartışan pek çok altkümesi vardı.

Reddit, yaptığı açıklamada, '2016 yılının başından bu yana Reddit'te kripto para ve ICO'lara yönelik reklamlara izin verilmiyor ... Reklam politikamızın II.5 ve II.6 bölümleri, 'olanaksız veya mali desteklenmeyen finansal ürün ve hizmetleri' yasaklıyor. 'Tek menkul kıymetlerin veya diğer ölçülebilir finansal varlıkların tanıtımı veya reklamı yapılabilir.' Şeklinde konuştu.

Yine de, yalnızca Reddit tarafından sunulan reklamları ifade eden ve çerezlerinize kişiselleştirilmiş ve Google kaynaklı reklamları kapsamıyordu. Dolayısıyla, bir kullanıcı çok sayıda kripto ''para teklifi ve yatırım aracına göz atmışsa, bu hizmetler Reddit'teki Google tarafından yayınlanan bir reklamda görünebilir. Artık Google kripto para birimi reklamlarını yasakladı ve Reddit bu kripto para karşılığı reklam verenleri engelledi, dijital para reklamları için sosyal medya pazarı daralıyor





PAYLAŞ