Kripto Para Piyasası, Yükleşile Birlikte Yeniden 220 Milyar Dolar Değere Ulaştı - Haberler - indir.com

Kripto Para Piyasası, Yükleşile Birlikte Yeniden 220 Milyar Dolar Değere Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 11:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz hafta başlarında kripto para piyasasında yükseliş yakalandı. Bu yükselişle birlikte genel kapitalizasyon miktarı 220 milyar doların üzerine çıktı. Bu değer en son Eylül ayının başında yakalanan krizden önce gözlemlenmişti.

Kripto Para Piyasası, Yükleşile Birlikte Yeniden 220 Milyar Dolar Değere Ulaştı

27 Eylül Perşembe günü, kripto para piyasasında günlük ticaret hacmi 16 milyar dolara kadar yükselmişti. 2018 yılının başlarından itibaren bu yana devam eden çalkantılı süreç, uzun zamandır ilk kez bu kadar kararlı bir ivmeyle ortadan kalkıyor. Hemen aşağı kısımda kripto para piyasasının toplam hacmini görebilirsiniz. Toplam kapitalizasyon miktarı 220 milyar dolara ulaştı.

Çocuk kaçırıp karşılığında Bitcoin istedilerÇocuk kaçırıp karşılığında Bitcoin istediler

Gözlemlere göre en değerli 15 kripto para birimi, son 24 saat içerisinde hiç düşüşe geçmedi. Eylül ayının başında sert düşüşün etkilerini geçtiğimiz haftaya kadar durgunlukla yansıtan piyasa, bir önceki düşüşten daha yüksek taban seviyesi gördü.

Bitcoin, bu yükselişle beraber tekrardan 7000 dolar barajını aşarak 6.750 dolar üzerinde işlem gördü. Bu yükseliş ivmesi Bitcoin'in sadece 27 Eylül'de 200 dolar değer kazanmasını sağladı. Bitcoin'in bu yükselişle Eylül ayının başındaki krizi telafi etmeye çalıştığını söyleyebiliriz.

Yukarıdaki görsel Ethereum'un son 7 günlük hareketleridir. Ethereum hala ay başındaki krizle kaybettiği değeri telafi etmeye çalışıyor. En değerli ikinci kripto para birimi olan Ethereum 220 dolar seviyesinden  işlem görüyor. Bu yükselişle beraber ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs blok zincir tabanlı ödeme platformu Veem için 25 milyon dolar fon sağlıyor.


Bitcoin ile ödeme yapılan şeker makinesiBitcoin ile ödeme yapılan şeker makinesi
Her geçen gün zorlaşan Bitcoin üretiminde en zorlu seviyelere ulaşıldıHer geçen gün zorlaşan Bitcoin üretiminde en zorlu seviyelere ulaşıldı
Bitcoin' i yerlere düşürecek bir saldırı gerçekleştiBitcoin' i yerlere düşürecek bir saldırı gerçekleşti

PAYLAŞ