Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor! - Haberler - indir.com

Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 08:11:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Bitcoin ile birlikte parlayan kripto para dünyasında lider olmayı başaran Binance, şimdi bu gücünü yeni borsasıyla arttırmak istiyor. İşte yeni açılan Binance Jersey ile ilgili detaylar.

Kripto para dünyasına yeni bir oyuncu daha eklendi. Binance Jersey adı verilen yeni borsa, Binance güvencesi ile sunulurken, yeni borsa için üstelik ödül programı da açıklandı. Yeni para borsasının EUR/GBP destekleyeceği açıklanırken, Bİnance.je üzerinden erişime açılan borsa, farklı çift alım satım işlemlerini destekleyecek.

Binance Alman bankalarından daha karlı çıktı!Binance Alman bankalarından daha karlı çıktı!

Binance Jersey’de hangi işlemler destekleniyor?

Resmi olarak yapılan tanıtımlara göre borsada BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR ve ETH/EUR işlem çiftleri desteklenecek ve kişiler istedikleri gibi alım ve satım yapılabilecek.

Yeni borsanın Türkiye için önemi ise sistemin Türkiye’de de desteklenmesi. Bu bakımdan Türkiye’deki kullanıcılar da Binance Jersey’e işlem yapabilecek. Fakat şu an için sistemde Türk Lirası desteklenmiyor.

İlk 5000 kullanıcıya 20 Euro değerinde işlem hediyesi

Programa daha fazla kullanıcı çekmek adına Binance Jersey için özel bir ödül programı da başlatıldı. Açıklamalara göre sistemde hesabını doğrulayan ilk 5 bin kullanıcı için 20 Euro değerinde ödül tanımlanacak. Bu ödül nakit paraya dönüştürülemeyecek olsa da sistemdeki komisyon gibi ödemelerde bu hediyeler kullanılabilecek. Bu açıdan sistemde işlem yapmak isteyen kişilerin ilk 5 bin arasında yer alarak bu ödülü alması, yaklaşık 125 TL gibi bir para tasarruf yapmasını sağlayacak. İlgili işlemler için ise üyelik açıktan sonra hesap ayarlarında yer alan doğrulama aşamalarının tamamlanması yeterli.

 Şu anda dünya genelinde en büyük dijital para borsası olarak bilinen Binance cephesinde uzun zamandan beri yeni borsa konusunda pek çok haber geliyordu. Yapılan yeni duyuru ile birlikte spekülasyonların geçerli olduğu böylece görülmüş oldu.  Konuyla ilgili ilk bilgilendirmeler Binance’nin resmi Twitter hesabından yapıldı.

Kripto para borsalarının gelirlerini merak ediyor musunuz? 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ