Kripto para borsası FTX, NFT sektöründe yerini aldı - Haberler - indir.com

Kripto para borsası FTX, NFT sektöründe yerini aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-08 17:00:09
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Kripto para FTX tarafından yapılan son açıklamada, özel bir NFT platformunun kurulduğu belirtildi.

Kripto para borsası olarak bilinen FTX, yeni bir platformu duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada, kullanıcıların kendi NFT projelerine yer verebileceği yeni bir Pazar yerine sahip olacağı belirtildi. Bu doğrultuda ise isteyen herkes alım ve satım alabilecek. FTX NFT olarak adlandırılan yeni sistemde tüm NFT’ler SOL ve ETH üzerinden gerçekleştirilecek.

Yeni Slogan: “Kendi NFT’lerinizi Yapın!”

Şirketin yaptığı yeni tanıtımda özel bir slogan kullanıldı. “Kendi NFT’lerinizi yapın” denilen yeni projede, kullanıcıların NFT oluşturup satabileceği ve yüksek gelirler elde edebileceği bir sistem geliştirildi. NFT’ler ile Solana ve Ethereum arasında çapraz bir zinciri oluşturacak olan FTX NFT’de şu anda yeni bir para yatırma ve çekme işlemi yapılmıyor. Ancak kısa süre içerisinde yeni özellik de devreye alınacak.

FTX NFT’nin pazara giriş yapması oldukça önemli. Zira şu anda pazarda büyük bir hâkimiyet kuran OpenSea ve Rarible gibi NFT odaklı platformlarla, sektörü kendi lehinde kullanarak ciddi gelirler elde ediyor. Rekabetin artmasıyla birlikte kullanıcılar ve şirketler için NFT sektörü çok daha cazip hale gelecek.

Daha önce NFT alanında çalışmalar yapmış olmasına karşın FTX’in yeni projesindeki en büyük değişiklik kullanıcıların kendi NFT ve tokenlarını geliştirebilecek olması. Şu anda yeni Pazar alanında en son teklif, 1100 Dolar’a satıldı.





PAYLAŞ