Kripto para borsalarının gelirlerini merak ediyor musunuz? - Haberler - indir.com

Kripto para borsalarının gelirlerini merak ediyor musunuz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-17 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kripto para alternatifleri yaygınlaşmaya devam ederken bu pazarda dönen para miktarlarıda bir hayli yükselmeye devam ediyor. Sektör inişli çıkışlı dönemler geçirsede, milyon dolarların havada uçuştuğu da gözüküyor. Kripto para borsası tıpkı diğer para birimleri gibi değişken olabiliyorlar. Şimdi ise kripto para piyasasının ne kadar kazandığına dair bazı analizler yapıldı. Yapılan araştırmalara göre Coinbase pazarının geçitğimiz sene 1 milyar dolar gelir elde ettiği ortaya çıktı. Binance ise 850 milyon dolarlık bir gelire imza attı. Resmi olmayan bu rakamların doğruluk oranlarının yüksel olduğu belirtiliyor.

Bu kadar yüksek gelirlerin listeleme unsunu ön plana çıkıyor. Popüler borsa içerisinde bir kripto paranız var ise ancak listelenme olmadıysa pazarda tanınmanız ve yükselişe geçmeniz mümkün olmayacaktır. Bu kapsamda kripto girişiminde bulunanlarında yüksek rakamlar ile giriş yapması gerekiyor. Yeni kripto para birimi geliştirenler listeleme için 50 bin dolardan 1 milyon dolara kadar ödemeler gerçekleştirmesi bekleniyor. Binance'ın bu noktada 350 bin dolar ödediği söylentileri bulunuyor.

Bazı kaynakların 1 milyon dolara kadar çıktığı ise söyleniyor. Ayrıca küçük girişimlere sahip Tradesatoshi gibi isimler ise az popüler borsalara giriş yapıyorlar. Bu noktada listeleme ücreti istenmediği noktalarda olabiliyor. Ayrıca bir kripto pazarının cüzdalarının da oldukça masraflı olduğu söyleniyor. Bu kapsamda popüler bir kripto para cüzdanı entegrasyonu için 3.5 milyon dolarlık bedel istendiği belirtiliyor.

Sizinde kendinize özgü bir kripto paranız olmasını istiyorsanız binlerce ve hatta milyonlarca dolara ihtiyacınız olması gerekli diyebiliriz.





PAYLAŞ