Kripto madencileri ABD'de bir kasabaya Moratoryum yerleştirdi - Haberler - indir.com

Kripto madencileri ABD'de bir kasabaya Moratoryum yerleştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 13:40:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Cryptocurrency, dünya pazarında daha önemli bir güç haline geldikçe, daha fazla şirket bu alana doğru yöneliyor. Ve sonunda bazı durumlar ortaya çıkabiliyor: madencilerin kurulduğu yerler için bazı sorunlar söz konusu.  Bu konu hakkında yeni bir gelişme yaşandı, New York'taki Plattsburgh kasabası, ABD'de kripto para madenciliği üzerine bir moratoryum yerleştiren ilk alan oldu.

Plattsburgh gibi  New York?ta basit bir  kasabada "Dünyanın en ucuz elektriği" vardı diye gerekçesini sunulacak burada bu sistemi kuruldu. Bölge Belediye Başkanı Colin Read Anakart'a  Madencilik için özel bir izin imkanı da sunarak bu bölgeyi madencilik faaliyetleri için hazır hale getirmiş. Çok fazla ısı üretecek ve aşırı miktarda elektrik kullanacak olan bu madencilik işletmelerinin ucuz elektriği olan yerleri aramaları oldukça mantıklı. Sorun şu ki, bu plan şehirde herkes için daha yüksek elektrik faturaları ile sonuçlandı.

 

Bu Plattsburgh'un kripto paralı madencilere karşı düşman olduğu anlamına gelmez. Şehir, madencilerin şehir enerji bütçesindeki ortalamalar için ücretlendirilmesi de dahil olmak üzere çeşitli tekliflerle ilgileniyor. Şu anda şehir ayda 104 megawatt saatlik bir bütçeye sahip; Bunu aşarsa, Plattsburgh açık pazarda elektrik satın almak zorunda kalacak. Bu pahalı ve maliyeti şehir sakinleri arasında eşit olarak dağıtılır. Gelecekte, cryptocurrency madencileri tarafından karşılanabilir.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ