Kredi Kayıt Bürosu Mobil Uygulamaları Yayınlandı - Haberler - indir.com

Kredi Kayıt Bürosu Mobil Uygulamaları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Finansal kurumların, şahısların ya da diğer tüm kurumların internet üzerinden gerçekleştirdikleri Kredi Kayıt Bürosu e-rapor işlemlerini mobil cihazlar üzerinden yapabilmeleri amacıyla geliştirilmiş olan KKB Mobil uygulaması indirmeye sunuldu.

Kredi Kayıt Bürosu tarafından resmi olarak yayınlanan KKB Mobil uygulaması, kullanıcıların diledikleri an ve bulundukları her yerden akıllı telefon ya da tabletleri aracılığıyla KKB raporlarını kontrol edebilmelerine olanak sağlıyor.

KKB Mobil

Uygulama sayesinde kullanıcılar, 2012 yılına kadar sadece finansal kurumlara açık olan Risk Raporu, Çek Raporu ve diğer tüm finansal detayları öğrenebilecekleri gibi kullanıcılar, kendilerine ait olan krediler, kredi kartları ve bu kredilere ait olan borçlarını alacakları raporla uygulama üzerinden görebilecekler.

Geçmişe yönelik banka borcu olup olmadığını merak eden kullanıcılar da uygulama üzerinden kredi notunu öğrenebilecekleri gibi eğer varsa bankalara olan toplam borçlarını da görebilecekler.

Kullanımı oldukça kolay ve sade tasarlanmış arayüzüyle dikkat çeken KKB Mobil uygulamasıAndroid ve iOS sistemine mobil cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ