Kozmetik Mağazası Sephore Türkiye'de Online Alışverişe Başladı - Haberler - indir.com

Kozmetik Mağazası Sephore Türkiye'de Online Alışverişe Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Fransa’nın önde gelen kozmetik marka zincirlerinden olan Sephora, 1969 yılında kurulmuş bir marka olarak biliniyor. Şuan için pazardaki marka değerinin 4 milyar dolardan fazla olduğu şirketin 2010 yılında ülkemize giriş yaptığı biliniyor. Türkiye’de özellikler bayan müşteriler tarafından sıkça tercih edilen Sephora’nın 45 noktada mağazası bulunuyor. Şimdi ise yaşanan gelişmeyle Sephora’da artık online mağazasını aktif etti ve internet üzerinden alışveriş dönemini başlattı. Kendi ülkesi Fransa’da 300 dünya genelinde ise 1700’e yakın mağazası yer alan Sephora’nın bu noktada 4 bini Fransa ve toplamda ise 25 binden fazla çalışanı bulunuyor. İnternet alışverişlerinin açılmasıyla beraber ülkemizdeki fiziksel mağazalarının bazılarının kapanma düşünceleri ortaya çıktı.

Sephora Online Mağazasını Aktif Etti

Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk online mağazasını açacağı şirket açıklandı!Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk online mağazasını açacağı şirket açıklandı!

E-Ticaret platformu büyümeye devam ederken bu alanda teknolojiden giyim ve tekstil ürünlerine kadar birçok mağaza zincirlerinin giriş yaptığını görüyoruz. Özellikle internete özel çeşitli indirimler ve kampanyalar kullanıcıları online alışverişe sürüklüyor. Sephora’nın ülkemiz için ise bu kadar geç bir şekilde online mağazalarını aktif etmesi oldukça şaşırtıyor diyebiliriz. Zaman anlamında ülkemiz için geç gözükseler de, aktif edilen web siteye bakıldığı zaman oldukça düzenli bir sitenin yer aldığını görüyoruz. Marka ve ürünler farklı başlıklar ila kategorilendirilmiş durumda.  Bu noktada site düzeni aradığını her ürünü kolay bir şekilde bulmanıza olanak sağlıyor.

Ayrıca Sephora Collection adlı bir kategoride Sephora’nın özel markasına  dair ürünleri incelemek mümkün oluyor. Bir diğer başlık olan Sephora Surprise kategorisinde ise markaların indirimli ve kampanyalı ürünlerini görmek mümkün oluyor. Sephora.com.tr olarak hizmete giren şirket bu noktada erkeklere yardım etmeyi hedefliyor. #InstaShop etiketi adı altında ise markanın Instagram hesabına yönlendiriliyorsunuz ve ürünleri oradan da inceleyebiliyorsunuz. Bakalım bu yeni online girişim ne derece başarılı olacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
GTA Online Haftanın İndirimleriGTA Online Haftanın İndirimleri
Red Dead Redemption 2 Online Beta AçıldıRed Dead Redemption 2 Online Beta Açıldı

PAYLAŞ