Koyu Mod Facebook Messenger'a Geldi! - Haberler - indir.com

Koyu Mod Facebook Messenger'a Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-05 11:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Uygulamalar için artık hem geliştiriciler hem de kullanıcılar adını koy mod olmazsa olmazlardan birisi haline geldi. Son olarak ise Facebook Messenger için koyu mod özelliği kullanıma sunuldu. 

Facebook Messenger'a mesaj silme özelliği geliyor!

Facebook Messenger, Karanlık Tema Test EdiliyorFacebook Messenger, Karanlık Tema Test Ediliyor

Uzun zamandan beri Facebook Messenger için koyu mod özelliğinin kullanımı sunulması bekleniyor. Bu konuda kullanıcılar biraz daha beklemek zorunda olsa da Facebook yönetimi tarafından test aşamasına sunulan özellik ,kullanılabilir durumda. Yapılan açıklamalarda Facebook Messenger için koyu mod özelliğinin kullanımda olduğu ifade edilirken (belirli bölgelerde ve kişilerde) küçük bir işlev ile tüm kullanıcıların bu özellikten yararlanabileceği ortaya çıkarıldı.

Şu anda herkes kullanabilir!

Tüm kullanıcılara güncelleme ile sunulmamış olsa da koyu mod için geliştirilmiş olan işlev açığa çıktı. Böylece kullanıcılar aşağıda yer alan adımları takip ederek kolay bir şekilde Facebook Messenger'ı koyu modu kullanabilecek. Böyle bir durumun yaşanmasındaki sebep ise belirli ülkelerde test aşamasında özelliğin kullanımda olması. İşlevsel olarak bir emoji üzerinden açığa çıkarılan koyu modu siz de tek bir emoji göndererek kolay bir şekilde aktif hale getirebilirsiniz.

Bu özelliği aktif hale getirmek için ise öncelikli olarak mesaj bölümüne giriş yapmanız ve mesaj göndereceğiniz kişiye emoji listesindeki hilal emojisini göndermeniz gerekiyor. Bu emojiyi gönderdikten sonra ayarlar bölümünde artık koyu mod seçeneği de ekleniyor. Böylece güncellemeyle kullanıma sunulmasına gerek kalmadan isteyen tüm kullanıcılar Facebook Messenger’daki koyu modu özelliğini kullanabiliyor. 

Facebook Messenger Anlık Çeviri Özelliğine Kavuşuyor! 


Facebook Messenger uygulamasından nasıl çıkış yapılır?Facebook Messenger uygulamasından nasıl çıkış yapılır?

PAYLAŞ